Libnet.ro
UNICEF

15:00

Deputatul Florin Popescu a fost trimis in judecata sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatul Florin Popescu a fost trimis in judecata sub control judiciar

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a deputatului Florin Popescu, acuzat ca a cerut si primit de la administratorul unei firme peste 60 de tone de pui grill, pe care le-a distribuit ulterior cetatenilor, in campania electorala a alegerilor locale din 2012. continuă pe Ziarul Bursa

DNA: Deputatul Florin Popescu a fost trimis in judecata pentru coruptie

Deputatul Florin Popescu, acuzat de coruptie, a fost trimis in judecata, vineri, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit unui comunicat al DNA. Potrivit rechizitoriului DNA, in cursul.

DNA: Deputatul Florin Popescu, trimis in judecata sub control judiciar

Deputatul Florin Popescu a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii anticoruptie, pntru trafic de influenta, informeaza un comunicat al DNA, remis redactiei.

Deputatul Florin Popescu, trimis in judecata pentru puii ceruti si distribuiti in campania electorala

Deputatul Florin Popescu a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii anticoruptie, care il acuza ca a cerut si primit de la administratorul unei firme peste 60 de tone de pui grill, pe care le-a.

Deputatul Florin Popescu, trimis in judecata pentru puii ceruti si distribuiti in campania electorala

Deputatul Florin Popescu a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii anticoruptie, care il acuza ca a cerut si a primit de la administratorul unei firme peste 60 de tone de pui grill, carne pe care a distribuit-o ulterior cetatenilor, in campania electorala a alegerilor locale din 2012.

DNA l-a trimis in judecata pe deputatul Florin Popescu (PMP)

DNA a trimis vineri in judecata dosarul de coruptie al deputatului PMP Florin Popescu, anunta un comunicat al institutiei. Popescu este acuzat de procurori ca ar fi primit mita pui in valoare de 485. 000 lei pentru a-i imparti alegatorilor din Dambovita. DNA a cerut arestarea preventiva a lui Popescu, dar Parlamentul a facut scut in jurul acestuia si a respins cererea procurorilor.

Presedintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea, a fost trimis in judecata

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu Ioan Cindrea a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, au decis procurorii din cadrul Parchetului General.

Cercetari extinse in dosarul retrocedarilor de terenuri in care Radu Mazare a fost trimis in judecata

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost joi la DNA Constanta, pentru a fi anuntat ca s-au extins cercetarile in dosarul retrocedarilor de terenuri in care edilul a fost trimis in judecata, alaturi de alte 36.

Curtea de Apel Bacau a decis eliberarea sub control judiciar a primarului Romeo Stavarache

Instanta Curtii de Apel Bacau a decis, joi seara, eliberarea imediata, sub control judiciar, a primarului municipiului Bacau, Romeo Stavarache, precum si a celor doi oameni de afaceri, Liviu Goian si Liviu.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut pentru luare de mita, cercetat sub control judiciar

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA pentru ca ar fi primit mita peste 2,3 milioane de lei de la patru oameni de afaceri, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi seara, Curtea de Apel .

UPDATE. Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut pentru luare de mita, cercetat sub control judiciar

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA pentru ca ar fi primit mita peste 2,3 milioane lei de la patru oameni de afaceri, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi seara, de Curtea de Apel Bacau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )