Libnet.ro
UNICEF

07:30

Deputatul Ion Mocioalca a fost ranit intr-un accident rutier

Antena3 Antena3,
Deputatul Ion Mocioalca a fost ranit intr-un accident rutier

Deputatul PSD Ion Mocioalca a fost ranit, miercuri dupa-amiaza, in urma unui accident produs in municipiul Resita. Deputatul a pierdut controlul volanului, iar masina in care se afla a intrat intr-un stalp,. continuă pe Antena3

Un roman a fost rapit intr-un atac la o mina

Actualizare 10:42 MAE: Romanul nu a fost ranit in schimbul de focuri Conationalul nostru nu a fost ranit in schimbul de focuri de la mina, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat trimis astazi redactiei. Celula de criza convocata de ministrul Bogdan Aurescu a continuat sa lucreze toata noaptea, fiind in contact cu autoritatile din Burkina Faso prin ambasadele Romaniei din regiune. --- * Ponta i-a cerut lui Aurescu informatii despre romanul rapit * MAE a activat celula de criza.

Ministerul de Externe: Romanul rapit in Burkina Faso nu a fost ranit in schimbul de focuri

Romanul rapit sambata in Burkina Faso, unde facea parte dintr-o echipa de patrulare care asigura securitatea perimetrului unei exploatari miniere, nu a fost ranit in schimbul de focuri, informeaza Ministerul roman de Externe, precizand ca in zona a fost detasat un contingent militar in vederea identificarii rapitorilor.

Romanul rapit in Burkina Faso nu a fost ranit

Romanul a fost rapit in jurul orei locale 10. 30, in timp ce se afla in patrula, intr-o masina, alaturi de sofer si de un jandarm din Burkina Faso. Barbatul e ofiter de securitate la mina de mangan din.

Patru ani de inchisoare pentru beizadeaua din Zalau care si-a ucis prietenul intr-un accident rutier

Alexandru Welther, fiul unui om de afaceri din Zalau care a provocat in aprilie 2013 un accident rutier in urma caruia un prieten de-al sau, pasager in autoturismul condus de tanar, a murit, a fost condamnat la patru ani de inchisoare.

Atac armat in Turcia. Autocarul echipei Fenerbahce atacat cu focuri de arma. Soferul vehiculului a fost ranit. Pozitia echipei

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de arma, sambata seara, in timpul deplasarii formatiei turce la Trabzon, dupa meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, in etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, soferul vehiculului fiind ranit.

VIDEO Autocarul echipei Fenerbahce atacat cu focuri de arma, soferul vehiculului a fost ranit

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de arma, sambata seara, in timpul deplasarii formatiei turce la Trabzon, dupa meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, in etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, soferul vehiculului fiind ranit, informeaza Mediafax.

Atac armat in Turcia. Autocarul echipei Fenerbahce atacat cu focuri de arma, soferul vehiculului a fost ranit

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de arma, sambata seara, in timpul deplasarii formatiei turce la Trabzon, dupa meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, in etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, soferul vehiculului fiind ranit.

Turcia: Atac armat asupra autocarului echipei Fenerbahce: Soferul vehiculului a fost ranit

Scene de groaza pe o autostrada din Turcia. Jucatorii echipei de fotbal Fenerbahce au fost tinta unui atac armat. La intoarcerea de la un meci disputat la Rize cu Caykur Rizespor, autocarul a fost ciuruit de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2643 seconds )