Libnet.ro
UNICEF

16:00

Deputatul PNL Mircea Rosca, arestat in dosarul de trafic de influenta

Hotnews Hotnews,
 Deputatul PNL Mircea Rosca, arestat in dosarul de trafic de influenta

Deputatul PNL Mircea Rosca, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi intervenit in favoarea unui var al sau si a unui om de afaceri care l-a denuntat, a fost arestat, joi, printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), anunta Mediafax. Rosca va fi incarcerat, dar poate contesta decizia, care nu este definitiva, la aceeasi instanta. continuă pe Hotnews

VIDEO Deputatul PNL Mircea Rosca, arestat in dosarul de trafic de influenta

Deputatul PNL Mircea Rosca, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi intervenit in favoarea unui var al sau si a unui om de afaceri care l-a denuntat, a fost arestat, joi, printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), anunta Mediafax. Rosca va fi incarcerat, dar poate contesta decizia, care nu este definitiva, la aceeasi instanta.

Deputatul PNL Mircea Rosca a fost arestat in dosarul de trafic de influenta

Deputatul PNL Mircea Rosca, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi intervenit in favoarea unui var al sau si a unui om de afaceri care l-a denuntat, a fost arestat, joi, printr-o decizie a inaltei.

Deputatul PNL Mircea Rosca a fost retinut

Deputatul PNL Mircea Rosca, cercetat pentru trafic de influenta, a fost retinut, ieri noapte, dupa ce fusese audiat peste doua ore la Directia Nationala Anticoruptie Ploiesti, politicianul fiind dus apoi in arestul IPJ Prahova, de la Campina, scriu surse din presa.

Deputatul Mircea Rosca, arestat in dosarul de trafic de influenta

Deputatul PNL Mircea Rosca, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi intervenit in favoarea unui var al sau si a unui om de afaceri care l-a denuntat, a fost arestat, joi, printr-o decizie a inaltei Curti.

Deputatul Mircea Rosca, arestat in dosarul de trafic de influenta

Deputatul PNL Mircea Rosca, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi intervenit in favoarea unui var al sau si a unui om de afaceri care l-a denuntat, a fost arestat, joi, printr-o decizie a inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), transmite Mediafax.

Deputatul PNL Mircea Rosca poate fi arestat, in urma votului din plenul Camerei Deputatilor

20 - Deputatul PNL Mircea Rosca poate fi arestat, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a votat in favoarea cererilor de perchezitie, retinere si arestare formulate in cazul sau, cu 220 de voturi.

Deputatul PNL Mircea Rosca poate fi arestat

Actualizare 19:46 Rosca, in plen: Cer sa mi se ridice imunitatea, sunt total nevinovat Mircea Rosca a cerut plenului Camerei Deputatilor sa-i ridice imunitatea, sustinand ca este total nevinovat si o victima a contextului politic, conform surselor din presa.

Deputatul PSD Ioan Adam si deputatul PNL Mircea Rosca, arestati pentru 30 de zile. Ion Dinita, cercetat sub control judiciar

Deputatul Mircea Rosca PNL), Ioan Adam PSD) si Ion Dinita PC) se afla deja la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca, propunerilor de arestare preventiva formulate de procurorii anticoruptie. Niciunul dintre deputati nu a facut declaratii la intrarea in sediul instantei.

Deputatul Mircea Rosca a fost arestat in dosarul de trafic de influenta

ACTUALIZARE 20:45 Deputatul PNL Mircea Rosca, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi intervenit in favoarea unui var al sau si a unui om de afaceri care l-a denuntat, a fost arestat, joi, printr-o decizie a inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ).

Deputatul liberal Mircea Rosca, cercetat pentru coruptie, a ajuns la DNA Ploiesti pentru a fi audiat

Deputatul liberal Mircea Rosca a ajuns, miercuri seara, la sediul DNA Ploiesti, unde va fi audiat in dosarul in care este cercetat de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie, el exprimandu-si increderea in procedura judiciara si spunand ca se va face dreptate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )