Libnet.ro
UNICEF

05:00

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, adus la DNA cu mandat pentru audieri in dosarul ANRP (VIDEO)

B1 B1,
Deputatul PNL Theodor Nicolescu, adus la DNA cu mandat pentru audieri in dosarul ANRP (VIDEO)

Deputatul liberal Theodor Nicolescu a fost adus la sediul DNA cu mandat. Acesta urmeaza sa fie audiat in dosarul ANRP, in care seful ANI, Horia Georgescu, este suspectat de abuz in serviciu, fiind adus, luni. continuă pe B1

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in dosarul in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL, Theodor Catalin Nicolescu, a fost adus luni la DNA, cu mandat, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Surse judiciare spun ca.

Deputatul Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL Theodor Catalin Nicolescu a fost adus cu mandat la DNA, luni, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, surse judiciare declarand ca anchetatorii vizeaza retrocedarea ilegala a unor.

Averea deputatului Theodor Nicolescu se ridica la peste 740.000 lei

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI, Horia Georgescu, are un apartament, doua case, intre care una de 565 de metri patrati, doua masini, peste 740. 000 de lei in 13 conturi, precum si actiuni la cinci firme si la Fondul Proprietatea, informeaza Mediafax.

EXCLUSIV. Seful ANI Horia Georgescu, audiat ca suspect in dosarul retrocedarilor. Declaratii facute in 2014, in legatura cu despagubirile de la ANRP. Si deputatul Niculescu este audiat

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost dus cu mandat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri. Surse judiciare au precizat ca seful ANI este audiat intr-un dosar care are legatura cu ilegalitatile comise la Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP). La audieri a fost adus si deputatul PNL Theodor Nicolescu, fost membru al comisiei de despagubiri de la ANRP.

EXCLUSIV. Seful ANI, Horia Georgescu, RETINUT in dosarul retrocedarilor. Ce declaratii facea in 2014, in legatura cu despagubirile de la ANRP. Lista audiatilor la DNA

Presedintele ANI, Horia Georgescu, este audiat, luni, la DNA, in calitate de suspect, in dosarul retrocedarilor de la ANRP. Si deputatul liberal Theodor Nicolescu este audiat de procurori. De altfel, toate persoanele care au facut parte din Comisia de retrocedari in perioada 2009-2011 vor fi audiate.

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Numele lui Bica, pomenit in audierea lui Georgescu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Horia Georgescu a ajuns la sediul Directiei .

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Este audiat in Dosarul Retrocedarilor

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Potrivit unor surse, Georgescu este audiat.

Seful ANI, adus cu mandat la DNA

Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI) a fost adus cu mandat la DNA pentru a fi audiat, transmit surse din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )