Libnet.ro
UNICEF

22:15

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Numele lui Bica, pomenit in audierea lui Georgescu

Antena3 Antena3,
Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Numele lui Bica, pomenit in audierea lui Georgescu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Horia Georgescu a ajuns la sediul Directiei . continuă pe Antena3

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Este audiat in Dosarul Retrocedarilor

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Potrivit unor surse, Georgescu este audiat.

Ion Cristoiu: Jurnalul Elenei Udrea ne dezvaluie de ce a fost inhatat Horia Georgescu, Seful ANI, de Binomul SRI-DNA

Ion Cristoiu dezvaluie, intr-un editorial postat pe blogul personal, care ar putea fi motivul din spatele retinerii de catre procurorii DNA a sefului ANI, Horia Georgescu. Potrivit jurnalistului, ce s-ar putea ascund.

Ce avere are Horia Georgescu, seful ANI:o casa de 356 de metri patrati, doua apartamente in Brasov si Bucuresti, dar si o datorie de 250.000 de euro

Seful Agentiei Nationale Anticoruptie ANI), Horia Georgescu, dus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind suspectat de abuz in serviciu, are o casa de 356 de metri patrati in Brasov, precum si doua apartamente in Brasov si in Bucuresti. Aceste informatii apar in declaratia sa de avere in care se mentioneaza si o datorie de 250. 000 de euro catre nasii sai.

Seful ANI, adus cu mandat la DNA

Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI) a fost adus cu mandat la DNA pentru a fi audiat, transmit surse din presa.

Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate, dus cu mandat la DNA

Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate ANI), a fost dus cu mandat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Pana in acest moment, nu se stie in ce dosar este audiat.

Seful ANI, Horia Georgescu, adus cu mandat la DNA (surse)

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat luni la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in legatura cu Autoritatea Nationala de Restituire a Proprietatilor ANRP), au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut de DNA. Prejudiciul din dosar se ridica la 75 de milioane de euro

UPDATE - Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie. El e acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, care ar fi fost comis pe vremea cand era secretar general al ANI.

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, plasata sub control judiciar in dosarul lui Horia Georgescu

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, a fost plasata sub control judiciar de procurorii DNA in dosarul in care a fost chemat si Horia Georgescu, seful ANI, a fost retinut pentru 24 de ore. Ingrid Zaarour a fost.

Mircea Badea: Cat a fost coleg de sistem cu doamna Kovesi, Horia Georgescu a luptat impotriva coruptiei. Acum aflam ca a facut nasoale

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, retinerea lui Horia Georgescu, seful ANI. Mircea Badea a explicat, in stilul caracteristic, filmul.

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in dosarul in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL, Theodor Catalin Nicolescu, a fost adus luni la DNA, cu mandat, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Surse judiciare spun ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )