Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, urmarit penal in dosarul ANRP. inca 7 retinuti, fosti membri ai Comisiei de Stabilire a Desgagubirilor

B1 B1,
Deputatul PNL Theodor Nicolescu, urmarit penal in dosarul ANRP. inca 7 retinuti, fosti membri ai Comisiei de Stabilire a Desgagubirilor

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, fost vicepresedinte al ANRP, este urmarit penal de DNA in dosarul in care presedintele demisionar al ANI, Horia Georgescu, a fost retinut. Potrivit unui comunicat emis de procurori,. continuă pe B1

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, adus la DNA cu mandat pentru audieri in dosarul ANRP (VIDEO)

Deputatul liberal Theodor Nicolescu a fost adus la sediul DNA cu mandat. Acesta urmeaza sa fie audiat in dosarul ANRP, in care seful ANI, Horia Georgescu, este suspectat de abuz in serviciu, fiind adus, luni.

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Iata care sunt acuzatiile!

DNA il acuza pe deputatul PNL Theodor Nicolescu de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave - daca functionarul public a obtinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, in dosarul ANRP.

Surse: Theodor Nicolescu tragea sforile in dosarul ANRP. Toti banii ajungeau la el

Surse judiciare precizeaza ca banii din dosarul ANRPajungeau pe mana liberalului Theodor Nicolescu, fostul vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor. Din informatiile.

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in dosarul in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL, Theodor Catalin Nicolescu, a fost adus luni la DNA, cu mandat, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Surse judiciare spun ca.

EXCLUSIV. Seful ANI Horia Georgescu, audiat ca suspect in dosarul retrocedarilor. Declaratii facute in 2014, in legatura cu despagubirile de la ANRP. Si deputatul Niculescu este audiat

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost dus cu mandat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri. Surse judiciare au precizat ca seful ANI este audiat intr-un dosar care are legatura cu ilegalitatile comise la Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP). La audieri a fost adus si deputatul PNL Theodor Nicolescu, fost membru al comisiei de despagubiri de la ANRP.

Averea deputatului Theodor Nicolescu se ridica la peste 740.000 lei

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI, Horia Georgescu, are un apartament, doua case, intre care una de 565 de metri patrati, doua masini, peste 740. 000 de lei in 13 conturi, precum si actiuni la cinci firme si la Fondul Proprietatea, informeaza Mediafax.

VIDEO Primarul orasului Slatina a fost retinut de DNA in dosarul in care este urmarit penal ministrul Darius Valcov

Primarul orasului Slatina, Ninel Florin Prina, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul in care este urmarit penal Darius Valcov. Primarul din Slatina este acuzat de complicitate la trafic de influenta, arata un comunicat al DNA. Darius Valcov este urmarit penal pentru trafic de influenta in acelasi dosar, fiind suspectat ca ar fi primit spaga pentru a favoriza un om de afaceri. Conform materialului probator administrat in cauza, a rezultat ca Darius Valcov a primit intre 2010-2013, perioada in care ocupa functia de primar al municipiului Slatina, suma de aproximativ 2 milioane de euro.

Primarul din Slatina a fost retinut in dosarul in care ministrul Finantelor este urmarit penal

Primarul din Slatina a fost retinut in dosarul in care ministrul Finantelor, Darius Valcov, este urmarit penal, potrivit unui comunical al Directiei Nationale Anticoruptie. Prina Minel-Florin, primar al.

EXCLUSIV. Seful ANI, Horia Georgescu, RETINUT in dosarul retrocedarilor. Ce declaratii facea in 2014 despre despagubirile de la ANRP

Presedintele ANI, Horia Georgescu, este audiat, luni, la DNA, in calitate de suspect, in dosarul retrocedarilor de la ANRP. Si deputatul liberal Theodor Nicolescu este audiat de procurori. De altfel, toate persoanele care au facut parte din Comisia de retrocedari in perioada 2009-2011 vor fi audiate.

Seful ANI, Horia Georgescu, RETINUT in dosarul retrocedarilor. Ce declaratii facea in 2014 despre despagubirile de la ANRP

Presedintele ANI, Horia Georgescu, este audiat, luni, la DNA, in calitate de suspect, in dosarul retrocedarilor de la ANRP. Si deputatul liberal Theodor Nicolescu este audiat de procurori. De altfel, toate persoanele care au facut parte din Comisia de retrocedari in perioada 2009-2011 vor fi audiate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )