Libnet.ro
UNICEF

08:00

Deputatul PSD Ioan Munteanu, pus sub control judiciar pentru trafic de influenta si spalare de bani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatul PSD Ioan Munteanu, pus sub control judiciar pentru trafic de influenta si spalare de bani

Deputatul PSD Ioan Munteanu a fost pus sub control judiciar de DNA, pentru trafic de influenta si spalare de bani, el fiind acuzat ca a pretins de la un om de afaceri martor in cauza) 400. 000 de euro din valoarea contractelor incheiate intre firma acestuia si o societate comerciala cu capital majoritar de stat pentru a interveni pe langa directorii societatii beneficiare a contractelor sa faca demersurile necesare deblocarii platilor restante catre firma afaceristului. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatul PSD Ioan Munteanu, acuzat de DNA ca ar fi primit o spaga de 400.000 de euro, a fost pus sub control judiciar

Deputatul PSD Ioan Munteanu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile dupa ce a fost pus sub acuzare de procurorii DNA pentru trafic de influenta si spalare de bani. Ioan Munteanu este la al patrulea mandat de deputat, iar de-a lungul timpului a a avut functii de conducere in ApR, UNPR si PSD.

Deputatul Ioan Munteanu, lider al PSD Neamt, pus sub control judiciar, intr-un dosar de trafic de influenta si splalare de bani. Procurorii anticoruptie il acuza ca ar fi cerut unui om de afaceri 5% din valoarea contractelor pe care firma sa le avea cu o

Deputatul Ioan Munteanu, lider al PSD Neamt, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru trafic de influenta si spalare de bani.

Deputatul Ioan Munteanu, lider al PSD Neamt, pus sub control judiciar, intr-un dosar de trafic de influenta si spalare de bani. Procurorii anticoruptie il acuza ca ar fi cerut unui om de afaceri 5% din valoarea contractelor pe care firma sa le avea cu o a

Deputatul Ioan Munteanu, lider al PSD Neamt, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru trafic de influenta si spalare de bani.

Deputatul PSD, Ioan Munteanu, sub control judiciar. Acuzat ca a luat 400.000 de euro

Deputatul PSD Ioan Munteanu a fost pus sub control judiciar intr-un doar in care este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani. Comunicatul DNA: Procurorii din cadrul Directiei.

Deputatul PSD Ioan Munteanu, urmarit penal sub control judiciar pentru spalare de bani si trafic de influenta (VIDEO)

Un nou membru PSD, in vizorul DNA pentru fapte de coruptie. Procurorii anticoruptie au dispus inceperea urmarii penale sub control judiciar pentru deputatul PSD Ioan Munteanu pentru infractiuni de trafic.

DNA a inceput actiunea penala fata de deputatul PSD Ioan Muntean, acuzat ca a primit 400.000 euro pentru trafic de influenta

DNA a demarat actiunea penala fata de deputatulul PSD Ioan Muntean si l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile, acesta fiind acuzat ca a luat 400. 000 de euro pentru a interveni la o companie de stat, cu scopul ca aceasta sa-si plateasca datoriile catre o firma privata.

Mircea Sandu a fost pus sub urmarire penala pentru delapidare si spalare de bani

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF) Mircea Sandu a fost pus sub urmarire penala de DIICOT pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, delapidare si spalare de bani, in legatura cu un contract privind constructia unui centru de fotbal in Buftea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )