Libnet.ro
UNICEF

08:00

Deputatul PSD Liviu Plesoianu protesteaza in fata sediului DNA pentru a doua zi consecutiv

B1 B1,
Deputatul PSD Liviu Plesoianu protesteaza in fata sediului DNA pentru a doua zi consecutiv

Liviu Plesoianu, deputat PSD si membru in Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, este prezent, pentru a doua zi consecutiv, in fata sediului DNA pentru a protesta contra atitudinii. continuă pe B1

Deputatul PSD Liviu Plesoianu protesteaza in fata sediului DNA

Deputatul PSD Liviu Plesoianu se afla, miercuri dimineata, in fata sediului DNA, insotit de alte cateva persoane, protestand fata de prezenta Laurei Codruta Kovesi la conducerea institutiei, asa cum a anuntat cu o zi in urma. pe Facebook.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu protesteaza in fata sediului DNA

Liviu Plesoianu, deputat PSD, protesteaza miercuri dimineata, in fata sediului DNA, alaturi de cateva persoane, impotriva prezentei Laurei Codruta Kovesi la conducerea insitutiei. Deputatul a f.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu protesteaza in fata DNA

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a mers in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie pentru a protesta fata de faptul ca sefa institutiei Laura Codruta Kovesi nu s-a prezentat la audierile din Comisia Alegeri 2009 si fata de activitatea conducerii aceleiasi institutii.

Deputatul Liviu Plesoianu protesteaza in fata sediului DNA

Deputatul social-democrat Liviu Plesoianu, membru in Comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009, protesteaza astazi, pentru a doua zi consecutiv, in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie DNA), transmit surse din media.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )