Libnet.ro
UNICEF

17:00

Deputatul PSD Marian Neacsu, condamnat definitiv la 6 luni inchisoare cu suspendare

România Liberă România Liberă,
Deputatul PSD Marian Neacsu, condamnat definitiv la 6 luni inchisoare cu suspendare

Deputatul PSD Marian Neacsu, a fost condamnat definitiv, marti, la 6 luni inchisoare cu suspendare, pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, dupa ce si-a angajat nelegal fiica la biroul sau parlamentar. continuă pe România Liberă

Fostul deputat PSD Marian Ghiveciu, condamnat definitiv pe 3 ani de inchisoare cu suspendare

Fostul deputat PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei, judetul Buzau.

Liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu, a fost condamnat definitiv pentru nepotism

Liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu a fost condamnat definitiv de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, dupa ce si-a angajat nelegal fiica la biroul sau parlamentar.

Deputatul PSD Marian Neacsu, condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie l-au gasit vinovat pe deputatul PSD de Ialomita, Marian Neacsu, pentru conflict de interese, dupa ce acesta si-a angajat ilegal fiica la cabinetul sau.

Fostul deputat Marian Ghiveciu, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu suspendare

Fostul deputat PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru instigare la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei, judetul Buzau, informeaza Agerpres.

Fostul deputat Marian Ghiveciu, condamnat definitiv la trei ani inchisoare cu suspendare

Fostul deputat Marian Ghiveciu, a fost condamnat definitiv, marti, la trei ani inchisoare cu suspendare, pentru instigare la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei, judetul Buzau.

Adrian Grajdan, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru favorizarea lui Nastase

Adrian Constantin Balaban Grajdan, fost sef al Inspectoratului de Stat in Constructii ISC), a fost condamnat luni, definitiv, la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, dupa ce a emis o adresa prin care arata ca nu exista prejudiciu in dosarul Trofeul calitatii, in care era judecat Adrian Nastase, anunta Digi 24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )