Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fostul deputat Marian Ghiveciu, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu suspendare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul deputat Marian Ghiveciu, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu suspendare

Fostul deputat PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru instigare la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei, judetul Buzau, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul deputat Marian Ghiveciu, condamnat definitiv la trei ani inchisoare cu suspendare

Fostul deputat Marian Ghiveciu, a fost condamnat definitiv, marti, la trei ani inchisoare cu suspendare, pentru instigare la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei, judetul Buzau.

Fostul deputat PSD Marian Ghiveciu, condamnat definitiv pe 3 ani de inchisoare cu suspendare

Fostul deputat PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei, judetul Buzau.

Deputatul PSD Marian Neacsu, condamnat definitiv la 6 luni inchisoare cu suspendare

Deputatul PSD Marian Neacsu, a fost condamnat definitiv, marti, la 6 luni inchisoare cu suspendare, pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, dupa ce si-a angajat nelegal fiica la biroul sau parlamentar.

Adrian Grajdan, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru favorizarea lui Nastase

Adrian Constantin Balaban Grajdan, fost sef al Inspectoratului de Stat in Constructii ISC), a fost condamnat luni, definitiv, la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, dupa ce a emis o adresa prin care arata ca nu exista prejudiciu in dosarul Trofeul calitatii, in care era judecat Adrian Nastase, anunta Digi 24.

Dosarul Trofeul Calitatii: Fostul sef al ISC, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii ISC), Balaban Grajdan, a fost condamnat, luni, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Trofeul Calitatii.

Liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu, a fost condamnat definitiv pentru nepotism

Liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu a fost condamnat definitiv de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, dupa ce si-a angajat nelegal fiica la biroul sau parlamentar.

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc, avere NEJUSTIFICATA de peste 40.000 euro

Fostul deputat social-democrat Viorel Hrebenciuc are o avere nejustificata de peste 40,000 euro, a anuntat, marti, Agentia Nationala de Integritate ANI).

Gruia Stoica a fost condamnat la 2 ani si sase luni cu suspendare. Decizia e definItiva

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat definitiv marti de iCCJ la 2 ani si sase luni de inchisoare cu suspendare in dosarul privind trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic .

ANI sesizeaza Comisia de cercetare a averilor in cazul lui Viorel Hrebenciuc. Fostul deputat nu ar putea justifica 42.500 de euro

Agentia Nationala de Integritate a constatat in cazul lui Viorel Hrebenciuc existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 189. 813,75 de lei, circa 42. 511,48 de euro, intre averea dobandita si veniturile realizate impreuna cu familia. Inspectorii ANI spun ca verificarea a fost facuta in perioada exercitarii mandatului de deputat PSD in Parlamentul Romaniei Camera Deputatilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )