Libnet.ro
UNICEF

17:00

Der Spiegel: Cancelarul Germaniei Angela Merkel va candida pentru un nou mandat in 2017

B1 B1,
Der Spiegel: Cancelarul Germaniei Angela Merkel va candida pentru un nou mandat in 2017

Cancelarul Angela Merkel, aflata in functie din 2009, s-a decis sa candideze pentru un al patrulea mandat si a inceput deja planificarea pentru campania din 2017, scrie publicatia Der Spiegel, citand o sursa. continuă pe B1

Ce salarii au presedintii din Europa. Angela Merkel are cea mai mare leafa din Europa

Ce salarii au presedintii din Europa. Dupa ce presedintele francez Francois Hollande a renuntat, in 2012, la 30% din salariu, iar presedintele rus Vladimir Putin si-a taiat, in 2015, salariul cu 10 procente din cauza crizei care afecteaza tara sa, cancelarul german Angela Merkel este de departe cel mai bine platit lider european, potrivit unui clasament realizat in acest an de CNN Money.

Surse: Angela Merkel isi pregateste al patrulea mandat de cancelar

Angela Merkel va candida pentru un al patrulea mandat de cancelar in 2017, relateaza cotidianul Der Spiegel, conform agentiei Novinite. Jurnalistii germani sugereaza ca Angela Merkel are deja o echipa de camp.

Der Spiegel: Merkel candideaza pentru un al patrulea mandat

Angela Merkel, care ocupa functia de cancelar din 2005, a decis sa candideze pentru un al patrulea mandat si a inceput deja pregatirile pentru campania din 2017, noteaza Der Spiegel, citand o sursa care a preferat anonimatul, transmite Reuters, conform Agerpres.

Michel Platini, seful UEFA, va candida pentru presedintia FIFA

Fostul fotbalist francez Michel Platini, presedintele UEFA, a anuntat, ieri, ca va candida pentru presedintia Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), potrivit unui comunicat emis de UEFA.

Adolescenta palestiniana care a impresionat-o pe Angela Merkel: imi doresc ca Israelul sa nu mai existe

Refugiata in varsta de 14 ani care a plans in fata Angelei Merkel, cancelarul German, dupa ce aceasta i-a spus ca nu poate opri eventuala deportare a familiei ei, a declarat ca spera ca, intr-o zi, Israelul sa nu mai existe.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )