Libnet.ro
UNICEF

05:00

Descinderi la un clan mafiot din Capitala, in urma unor suspiciuni ale unei tentative de omor

Antena3 Antena3,
Descinderi la un clan mafiot din Capitala, in urma unor suspiciuni ale unei tentative de omor

Politistii Serviciului Omoruri si procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au descins, marti dimineata, la mai multe adrese din Capitala, fiind cautati opt membri ai clanului Domnu, suspectati. continuă pe Antena3

CNN isi suspenda difuzarea in Rusia in urma unor schimbari in legislatia privind presa

Postul american de televiziune CNN a anuntat luni ca-si suspenda difuzarea in Rusia, in urma unor schimbari recente in legislatia rusa privind mass-media care au ca scop sa consolideze controlul asupra.

Galati: 420 de kilograme de carne care nu indeplinesc normele igienico-sanitare, confiscate de politisti, in urma unor perchezitii

420 de kilograme de carne care nu indeplineau normele igienico-sanitare au fost confiscate de politistii din Galati in urma unor perchezitii la trei firme si la locuintele administratorilor, suspectati de.

Descinderi la membri ai clanului Domnu in Capitala, intr-un dosar de tentativa de omor

Politistii Serviciului Omoruri si procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au descins, marti dimineata, la mai multe adrese din Capitala, fiind cautati opt membri ai clanului Domnu, suspectati de tentativa de omor impotriva a doi barbati, tata si fiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )