Libnet.ro
UNICEF

17:30

Descinderi la mai multe adrese din Bucuresti si Galati, la firme care falsificau adeverinte de venit pentru a obtine indemnizatii de crestere a copilului

B1 B1,
Descinderi la mai multe adrese din Bucuresti si Galati, la firme care falsificau adeverinte de venit pentru a obtine indemnizatii de crestere a copilului

Politistii au descins marti dimineata la zeci de adrese din Bucuresti si Galati, la falsificatori de adeverinte de venit, informeaza B1 TV. Vizate sunt 31 de persoane care ar face parte dintr-o grupare care. continuă pe B1

Mai multe strazi din Popesti Leordeni, inundate (VIDEO)

Mai multe strazi din Popesti Leordeni sunt inundate, informeaza B1 TV. Cei care au drum in aceasta zona, trec ca printr-un rau. in ultimul timp, s-au construit sute de blocuri, dar fara respectarea legii.

Perchezitii la peste 50 de adrese din Bucuresti, Ilfov, Dambovita si Ialomita

Perchezitii la 50 de adrese au loc in aceasta dimineata, in Bucuresti, Ilfov, Dimbovita si Ialomita. Politistii vor duce la audieri 36 de persoane, acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani. Este vorb.

Ploile din weekend au reactivat mai multe alunecari de teren, in judetul Buzau. La Colti, un sat este izolat

Mai multe zone din judetul Buzau au fost afectate de alunecari de teren, reactivate de ploile din ultimele zile. Din cauza unui drum deteriorat, accesul intre satele Colti si Coltii de Jos se face doar pietonal, aproximativ o suta de gospodarii fiind izolate. Probleme au mai fost semnalate la Racoviteni, Sarulesti si Magura.

Inundatii in Galati: Mai multe persoane s-au refugiat la cunoscuti

Mai multe case au fost inundate la periferia Galatiului, dupa ce a plouat fara incetare in ultimele ore, iar apa a ajuns sa depaseasca jumatate de metru. in aceasta situatie, oamenii s-au vazut nevoiti.

Regiotrans anunta reluarea curselor pe mai multe rute incepand de miercuri

Transportatorul privat Regiotrans a anuntat ca va relua miercuri circulatia trenurilor pe mai multe rute, dupa ce a primit certificatul de siguranta din partea Autoritatii de Siguranta Feroviara Romana ASFR), urmand sa extinda circulatia progresiv si.

Militanti Boko Haram, suspectati ca ar fi decapitat 23 de persoane si ar fi incendiat mai multe case: Au macelarit victimele ca pe niste vite

Mai multi militanti Boko Haram sunt suspectati ca ar fi decapitat 23 de persoane si ar fi ars mai multe case in timpul unui raid in satul Buratai din statul Borno, situat in nord-estul Nigeriei, potrivit.

Cele mai frumoase case vechi din Bucuresti: cum arata superbele constructii in care au trait Mita Biciclista si Tudor Arghezi

In cele mai frumoase case vechi din Bucuresti au trait personaje celebre precum scriitorul Tudor Arghezi si Maria Mihailescu, cunoscuta mai degraba drept Mita Biciclista, fiind prima femeie care a mers pe bicicleta din Capitala.

Tot mai multe persoane ne sesizeaza fraude la achizitiile publice, pe fondul cresterii increderii in procurori

Fondurile nationale sunt mai expuse la fraude decat banii europeni, in Romania, pentru cam in cazul fondurilor comunitarem reglementarile sunt mai stricte, a declarat, vineri, procurorul-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Calin Nistor. in ultima perioada, tot mai multe persoane, unele implicate in domeniul fraudelor in achizitiile publice, sesizeaza DNA, a mentionat el.

Gigi Becali: inchisoarea, cea mai folositoare perioada din viata mea

Patronul FC Steaua, George Becali, a spus, marti, la Tribunalul Constanta, unde decizia in cazul eliberarii sale conditionate a ramas in pronuntare, ca detentia a fost cea mai folositoare perioada din viata sa si ca astazi are emotii mai mari decat atunci cand a fost condamnat, informeaza Mediafax.

Oficial NATO: Republica Moldova, Ucraina si Georgia ar trebui sa primeasca mai mult sprijin din partea noastra

Reprezentantul special NATO pentru Cauzaz si Asia Centrala, James Appathura foto), considera ca Georgia, Republica Moldova si Ucraina ar trebui sa primeasca mai mult sprijin din partea NATO, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )