Libnet.ro
UNICEF

11:30

Descoperire macabra: cadavrul unui barbat a fost gasit in apropierea Pietei Independentei din Kiev

Antena3 Antena3,
Descoperire macabra: cadavrul unui barbat a fost gasit in apropierea Pietei Independentei din Kiev

Cadavrul unei persoane neidentificate a fost gasit in apropierea Pietei Independentei din Kiev, vineri, in jurul orei 05. 00, relateaza Ukrainian News Agency, in pagina electronica. Cadavrul,. continuă pe Antena3

Kiev: Cadavrul unui barbat a fost gasit vineri in apropierea Pietei Independentei

Politia din Kiev a gasit, vineri, in apropierea Pietei Independentei, cadavrul unui barbat care nu prezenta semne vizibile de moarte violenta. Cadavrul a fost gasit in apropierea unui centru comercial si desi.

Kiev, in continuare scena protestelor: Un barbat a fost gasit mort in Piata Independentei

Un barbat a fost gasit mort vineri dimineata in Piata Independentei din Kiev, acolo unde protestele antiguvernamentale continua de peste doua saptamani. Omul a fost descoperit intr-o o balta de sange, iar.

Descoperire macabra langa Palatul Cotroceni

Descoperire macabra langa portile Palatului Cotroceni. O echipa de muncitori a gasit in zona sediului Presedintiei un craniu uman si mai multe alte fragmente dintr-un schelat. Zona a fost izolata dupa ce.

Camionul cu materiale radioactive, furat in Mexic, a fost gasit

Oficiali mexicani au anuntat gasirea camionului care transporta materiale radioactive si care a fost gasit. Camionul transportand cobalt-60, un material chimic toxic, a fost abandonat alaturi de chimicalele din el.

Camionul TOXIC, furat in Mexic, a fost gasit gol. Fara niciun dubiu, hotii s-au iradiat si vor muri

Politia mexicana a gasit camionul furat, care transporta materiale radioactive si despre care oficialitatile locale spuneau ca ar putea fi folosite pentru fabricarea unei bombe murdare. Containerul a fost.

Un renumit medic brasovean a fost gasit spanzurat in propria casa

Potrivit unor surse medicul oncolog Aurel Tudose si-a pus capat zilelor. Trupul sau a fost descoperit la locuinta sa din Sacele.

UPDATE Un renumit medic brasovean a fost gasit spanzurat in propria casa

Potrivit unor surse medicul oncolog Aurel Tudose si-a pus capat zilelor. Trupul sau a fost descoperit la locuinta sa din Sacele.

Un renumit medic brasovean a fost gasit spanzurat in curtea casei sale

Potrivit unor surse medicul oncolog Aurel Tudose si-a pus capat zilelor. Trupul sau a fost descoperit la locuinta din Sacele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )