Libnet.ro
UNICEF

11:30

Kiev, in continuare scena protestelor: Un barbat a fost gasit mort in Piata Independentei

B1 B1,
Kiev, in continuare scena protestelor: Un barbat a fost gasit mort in Piata Independentei

Un barbat a fost gasit mort vineri dimineata in Piata Independentei din Kiev, acolo unde protestele antiguvernamentale continua de peste doua saptamani. Omul a fost descoperit intr-o o balta de sange, iar. continuă pe B1

Kiev: Cadavrul unui barbat a fost gasit vineri in apropierea Pietei Independentei

Politia din Kiev a gasit, vineri, in apropierea Pietei Independentei, cadavrul unui barbat care nu prezenta semne vizibile de moarte violenta. Cadavrul a fost gasit in apropierea unui centru comercial si desi.

Descoperire macabra: cadavrul unui barbat a fost gasit in apropierea Pietei Independentei din Kiev

Cadavrul unei persoane neidentificate a fost gasit in apropierea Pietei Independentei din Kiev, vineri, in jurul orei 05. 00, relateaza Ukrainian News Agency, in pagina electronica. Cadavrul,.

Barbat de 59 de ani, gasit mort in casa

Un barbat de 59 de ani din orasul salajean Cehu Silvaniei a fost gasit ieri mort in propria casa. Descoperirea macabra a fost facuta de pompieri.

Camionul cu materiale radioactive, furat in Mexic, a fost gasit

Oficiali mexicani au anuntat gasirea camionului care transporta materiale radioactive si care a fost gasit. Camionul transportand cobalt-60, un material chimic toxic, a fost abandonat alaturi de chimicalele din el.

Un renumit medic brasovean a fost gasit spanzurat in propria casa

Potrivit unor surse medicul oncolog Aurel Tudose si-a pus capat zilelor. Trupul sau a fost descoperit la locuinta sa din Sacele.

UPDATE Un renumit medic brasovean a fost gasit spanzurat in propria casa

Potrivit unor surse medicul oncolog Aurel Tudose si-a pus capat zilelor. Trupul sau a fost descoperit la locuinta sa din Sacele.

Un renumit medic brasovean a fost gasit spanzurat in curtea casei sale

Potrivit unor surse medicul oncolog Aurel Tudose si-a pus capat zilelor. Trupul sau a fost descoperit la locuinta din Sacele.

Camionul TOXIC, furat in Mexic, a fost gasit gol. Fara niciun dubiu, hotii s-au iradiat si vor muri

Politia mexicana a gasit camionul furat, care transporta materiale radioactive si despre care oficialitatile locale spuneau ca ar putea fi folosite pentru fabricarea unei bombe murdare. Containerul a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )