Libnet.ro
UNICEF

15:00

Descoperire socanta intr-o garsoniera din Timis. Politia e in stare de alerta

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta intr-o garsoniera din Timis. Politia e in stare de alerta

Un barbat din Timis cautat de politie dupa ce i-a taiat gatul iubitei cu un cutit s-ar ascunde in Bistrita-Nasaud. Barbatul i-ar fi marturisit acest lucru fratelui sau, intr-o convorbire te. continuă pe Antena3

Descoperire macabra intr-un apartament din Tomis

Descoperire socanta intr-un apartament din Tomis. O femeie a fost gasita decedata, dupa ce vecinii au sunat la 112, din cauza mirosului insuportabil care venea din apartament.

Descoperire socanta dupa incendiul de la mansarda din Capitala: Parca era o casuta de caini facuta la tara si izolata cu paie

Proprietarii apartamentelor din mansarda care a ars in urma cu cateva zile in Capitala vor ca vinovatii sa plateasca pentru ca i-au lasat pe drumuri. Dupa incendiu nu a mai ramas aproape.

Magistratii explica moartea lui Ionut Anghel, copilul sfasiat de caini in timp ce se juca intr-un parc din Capitala

Chinurile groaznice prin care a trecut Ionut Anghel, copilul muscat de caini in timp ce se juca intr-un parc din Capitala, i-a ingrozit pana si pe magistrati, desi ei au de foarte multe ori in dezbatere atrocitati greu de imaginat. Cei care au preluat cazul Ionut spun ca traumele psihice vor afecta in continuare familia copilului si, in special, pe fratele acestuia care va constientiza din ce in ce mai mult cele intamplate.

A nascut doua fetite gemene perfect sanatoase. Dupa doua luni, medicii au facut o descoperire socanta. Ce se afla in corpul copilelor

Isabella si Madeleine au venit pe lume in urma cu opt ani, iar parintii lor au stiut ca sunt speciale din primul moment in are le-au vazut. insa nu au realizat cat de speciale sunt.

Descoperire socanta despre Triunghiul Bermudelor. De ce se scufunda navele

Misterul Triunghiului Bermudelor este aproape de a fi deslusit. Oameni de stiinta au gasit o serie de cratere-gigant din care iese gaz, insa acestea nu se afla in Triunghiul Bermudelor, ci in .

Priveghi inedit intr-o cafenea din Sibiu. Modul senzational in care niste tineri au adus un ultim omagiu fumatului

Mai multi fumatori din Sibiu, care s-au intalnit marti seara intr-o cafenea, au aprins 200 de tigari, pe care le-au infipt asemeni lumanarilor, intr-o coroana mortuara. Pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )