Libnet.ro
UNICEF

12:00

Despagubiri de peste sase miliarde de dolari pentru victimele atentatelor din 11 septembrie

Antena3 Antena3,
Despagubiri de peste sase miliarde de dolari pentru victimele atentatelor din 11 septembrie

Un judecator din SUA a dispus ca Iranul, miscarea siita libaneza Hezbollah si alte entitati sa plateasca suma de peste sase miliarde de dolari victimelor atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001,. continuă pe Antena3

Amenda de 27,5 milioane dolari pentru American Express

Emitentul de carduri de credit American Express Co. din SUA a fost amendat, la inceputul acestei saptamani, cu 27,5 milioane de dolari pentru conditii dezavantajoase impuse clientilor.

Comenzi de aproape 1,2 miliarde USD pentru noua centrala electrica flexibila de la GE

GE anunta ca a primit comenzi, de la clientii din SUA, Arabia Saudita si Japonia, de aproape 1,2 miliarde USD pentru noua centrala electrica flexibila, arata un comunicat remis redactiei.

ExxonMobil pregateste pentru urmatorii doi ani investitii de 1,2 miliarde dolari in Marea Neagra

Compania a programat pentru inceputul lunii noiembrie mai multe licitatii prin care vizeaza sa contracteze lucrari de foraj si lucrari adiacente in perimetrele din Marea Neagra, potrivit datelor publicate pe sistemul public de licitatii si citate de Mediafax.

Mechel a investit peste 200 milioane dolari in combinatele de la noi

Interviu cu directorul general al Diviziei Metalurgice Est Europene Mechel Prezent in tara noastra din anul 2002, prin cele cinci uzine metalurgice pe care le detine in Romania, Grupul Mechel a investit, pana in prezent, in modernizarea combinatelor romanesti, peste 200 de milioane de dolari.

Zi de doliu la Hong Kong: Chinezii au tinut un moment de reculegere pentru victimele accidentului nautic din 1 octombrie

Hong Kong-ul a tinut trei minute de reculegere pentru cele 38 de victime ale celui mai mare accident nautic din ultimii 40 de ani. Momentul a fost initiat de catre seful executiv al Regiunii Administrative Speciale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )