Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce despagubiri pot primi bucurestenii pentru metroul abandonat din Drumul Taberei.

România Liberă România Liberă,
Ce despagubiri pot primi bucurestenii pentru metroul abandonat din Drumul Taberei.

Amanarea pe o perioada nedeterminata a finantarii lucrarilor la tronsonul de metrou Drumul Taberei-Universitate nu inseamna altceva decat bulversarea vietii de zi cu zi, tot pentru o perioada nedeterminata, a locuitorilor din sectorul 6 al Capitalei. Ce pot face acum cei 300. 000 de bucuresteni care au primit drept cadou din partea Guvernului un santier ce tinde sa fie vesnic? Munti de pamant in fata balcoanelor si praf in apartamente, gropi cimentuite care au inlocuit copacii, garduri rupte . continuă pe România Liberă

Ce despagubiri pot primi bucurestenii pentru metroul abandonat.

Amanarea pe o perioada nedeterminata a finantarii lucrarilor la tronsonul de metrou Drumul Taberei-Universitate nu inseamna altceva decat bulversarea vietii de zi cu zi, tot pentru o perioada nedeterminata, a locuitorilor din sectorul 6 al Capitalei. Ce pot face acum cei 300. 000 de bucuresteni care au primit drept cadou din partea Guvernului un santier ce tinde sa fie vesnic? Munti de pamant in fata balcoanelor si praf in apartamente, gropi cimentuite care au inlocuit copacii, garduri rupte .

1,5 milioane de romani nu pot primi tratament in caz ca se imbolnavesc

Aproape 1,5 milioane de romani nu au asigurare medicala si nu pot primi tratament in caz ca se imbolnavesc. Singura sansa pentru aceste persoane a fost programul national prin care toti romanii au facut.

Ministrul britanic al educatiei afirma ca ar vota pentru iesirea tarii din UE

Ministrul britanic al Educatiei, Michael Gove, a declarat ca, daca ar fi organizat un referendum acum, ar vota in favoarea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana. Viata in afara Uniunii Europene ar fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )