Libnet.ro
UNICEF

14:00

Despre abandonul scolar in randul copiilor vulnerabili: Unii profesori nici nu stiu cum sa trateze un copil cu nevoi speciale!

Adevărul Adevărul,
Despre abandonul scolar in randul copiilor vulnerabili: Unii profesori nici nu stiu cum sa trateze un copil cu nevoi speciale!

Abandonul scolar nu e doar o problema a copiilor saraci sau a familiilor fara resurse din care provin, ci a intregii comunitati. Este nevoie de implicarea si educarea parintilor, a profesorilor si a comunitatii, mai ales ca statisticile arata ca doar o treime din copiii dezavantajati termina scoala generala. Despre acest subiect discutam la Adevarul Live, de la ora15. continuă pe Adevărul

Despre abandonul scolar in randul copiilor vulnerabili, la Adevarul Live de la ora 15.00

Abandonul scolar nu e doar o problema a copiilor saraci sau a familiilor fara resurse din care provin, ci a intregii comunitati. Este nevoie de implicarea si educarea parintilor, a profesorilor si a comunitatii, mai ales ca statisticile arata ca doar o treime din copiii dezavantajati termina scoala generala. Despre acest subiect discutam la Adevarul Live, de la ora15.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )