Libnet.ro
UNICEF

05:30

Deszapezire ca in Evul Mediu. intr-o localitate din Botosani, oamenii curata zapada cu un plug improvizat din scanduri

Antena3 Antena3,
Deszapezire ca in Evul Mediu. intr-o localitate din Botosani, oamenii curata zapada cu un plug improvizat din scanduri

Cea mai noua inventie a unor locuitori dintr-un sat din Botosani, plugul facut din doua scanduri de lemn, pare sa fie singura solutie pentru deszapezire. Satul Dacia pare rupt de lume de mai bine de o saptaman. continuă pe Antena3

Deszapezire ca in Evul Mediu. intr-o comuna din Botosani oamenii curata zapada inhamati la pluguri de lemn

Intr-o comuna din judetul Botosani se deszapezeste ca in Evul Mediu. Zapada din fata Primariei este indepartata de un satean inhamat la un plug de lemn. Restul comunei este lasata aproape la mila lui Dumnezeu, nu exista utilaje pentru a da la o parte troienele. Nici macar primarul nu are telefon mobil.

intr-o comuna din Botosani, deszapezirea se face ca in Evul Mediu

Intr-o comuna din Botosani, deszapezirea se face ca in Evul Mediu. Este vorba de localitatea Nicseni, situata la doar 30 de kilometri de Botosani. Aici zapada din fata primariei este indepartata de un sate.

Cel putin zece morti intr-un incendiu izbucnit intr-o inchisoare din Columbia

Cel putin zece detinuti si-au pierdut viata, iar alti 38 au fost raniti intr-un incendiu izbucnit intr-un penitenciar din Columbia, scrie AFP. Incendiul a izbucnit in cursul noptii de luni spre marti.

O femeie a nascut in tren, intr-o gara din judetul Vaslui

O femeie in varsta de 33 de ani din Barlad a nascut in tren, miercuri dimineata, intr-o gara din apropierea municipiului Vaslui, seful de tren fiind cel care i-a taiat cordonul ombilical copilului, transmite.

Echipaj de politie luat la bataie cu bulgari de zapada de mai multi tineri care faceau drifturi, intr-o parcare din Mamaia

Un echipaj de politie din Constanta a fost luat la bataie cu bulgari de zapada de mai multi tineri, intr-o parcare din Mamaia. Tinerii se adunasera acolo ca sa faca drifturi, pana cand cineva a anuntat.

O femeie a nascut in tren, intr-o gara din judetul Vaslui.

O femeie in varsta de 33 de ani din Barlad a nascut in tren, miercuri dimineata, intr-o gara din apropierea municipiului Vaslui, seful de tren fiind cel care i-a taiat cordonul ombilical copilului, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Vaslui, femeia, insarcinata in noua luni, se afla in tren impreuna cu sotul sau, iar la un moment dat, dupa ce a trecut de gara din municipiul Vaslui, i s-a declansat travaliul. Conductorul a oprit trenul in prima .

Padoc cu peste 40 de caini, construit ilegal intr-o localitate vasluiana

Un padoc in care sunt adapostiti peste 40 de caini fara stapan, preluati din adaposturile Primariei Barlad, a fost construit ilegal in localitatea vasluiana Tutova de catre o asociatie pentru protectia animalelor, peste o suta de localnici reclamand disconfortul creat de patrupede.

Balbaieli de mediu, intr-o tara de cherestea

Renuntand momentan, dar nu definitiv, la planurile de expansiune in Ucraina, Holzindustrie Schweighofer ataca innoit padurile Romaniei, in inima Covasnei. In martie anul trecut, firma austriaca anunta extinderea exploatarii din Romania, cu 100. 000 de metri cubi de lemn. Am primit autorizatia de constructie, noua fabrica de cherestea va fi gata si va incepe productia la inceputul lui 2015, a declarat joi Gerald Schweighofer pentru Wirtschaftsblatt. at. Investitia de 150 de milioane de euro la Reci ar crea si locuri de munca suplimentare. Organizatia de mediu Greenpeace reclama insa ca autoritatile locale romanesti au dat acordul de mediu fara sa efectueze realmente un studiu de impact asupra mediului inconjurator, stringent necesar unei exploatari de lemn de asemenea dimensiuni.

Explozie intr-un tribunal din Grecia: Un dispozitiv artizanal a fost depus in fata biroului unui judecator

Un dispozitiv artizanal incendiar a explodat luni dimineata in incinta unui tribunal din Corint, Grecia, transmite ekathimerini. com. Deflagratia a fost urmata de un incendiu care a produs numeroase pagube materiale,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )