Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie a nascut in tren, intr-o gara din judetul Vaslui.

România Liberă România Liberă,
O femeie a nascut in tren, intr-o gara din judetul Vaslui.

O femeie in varsta de 33 de ani din Barlad a nascut in tren, miercuri dimineata, intr-o gara din apropierea municipiului Vaslui, seful de tren fiind cel care i-a taiat cordonul ombilical copilului, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Vaslui, femeia, insarcinata in noua luni, se afla in tren impreuna cu sotul sau, iar la un moment dat, dupa ce a trecut de gara din municipiul Vaslui, i s-a declansat travaliul. Conductorul a oprit trenul in prima . continuă pe România Liberă

O femeie a nascut in tren, intr-o gara din judetul Vaslui

O femeie in varsta de 33 de ani din Barlad a nascut in tren, miercuri dimineata, intr-o gara din apropierea municipiului Vaslui, seful de tren fiind cel care i-a taiat cordonul ombilical copilului, transmite.

O femeie a nascut in tren, in apropiere de gara Vaslui, asistata de controlor

O femeie in varsta de 33 de ani, din municipiul Barlad, a nascut, in aceasta dimineata, intr-un unul din vagoanele trenului Regio Tecuci-Iasi, imediat dupa ce garnitura de tren a plecat din Gara Vaslui.

Un angajat al cabanei Padina, din judetul Dambovita, a fost atacat de un urs

Un angajat al cabanei Padina, din judetul Dambovita, a trecut prin clipe de cosmar, dupa ce a fost atacat de un pui de urs. Barbatul isi incheiase programul de lucru si tocmai iesise pe usa cabanei, in.

Cel putin zece morti intr-un incendiu izbucnit intr-o inchisoare din Columbia

Cel putin zece detinuti si-au pierdut viata, iar alti 38 au fost raniti intr-un incendiu izbucnit intr-un penitenciar din Columbia, scrie AFP. Incendiul a izbucnit in cursul noptii de luni spre marti.

Echipaj de politie luat la bataie cu bulgari de zapada de mai multi tineri care faceau drifturi, intr-o parcare din Mamaia

Un echipaj de politie din Constanta a fost luat la bataie cu bulgari de zapada de mai multi tineri, intr-o parcare din Mamaia. Tinerii se adunasera acolo ca sa faca drifturi, pana cand cineva a anuntat.

intr-o comuna din Botosani, deszapezirea se face ca in Evul Mediu

Intr-o comuna din Botosani, deszapezirea se face ca in Evul Mediu. Este vorba de localitatea Nicseni, situata la doar 30 de kilometri de Botosani. Aici zapada din fata primariei este indepartata de un sate.

Deszapezire ca in Evul Mediu. intr-o comuna din Botosani oamenii curata zapada inhamati la pluguri de lemn

Intr-o comuna din judetul Botosani se deszapezeste ca in Evul Mediu. Zapada din fata Primariei este indepartata de un satean inhamat la un plug de lemn. Restul comunei este lasata aproape la mila lui Dumnezeu, nu exista utilaje pentru a da la o parte troienele. Nici macar primarul nu are telefon mobil.

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau, izolate din nou din cauza viscolului

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau sunt izolate, miercuri dupa-amiaza, din cauza viscolului. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, Vasile.

Peste 2.300 de oameni din judetul Dambovita au ramas FARA CURENT ELECTRIC

Peste 2. 300 de consumatori din mai multe localitati ale judetului Dambovita nu au alimentare cu energie electrica din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare, trei drumuri judetene fiind inchise.

Deszapezire ca in Evul Mediu. intr-o localitate din Botosani, oamenii curata zapada cu un plug improvizat din scanduri

Cea mai noua inventie a unor locuitori dintr-un sat din Botosani, plugul facut din doua scanduri de lemn, pare sa fie singura solutie pentru deszapezire. Satul Dacia pare rupt de lume de mai bine de o saptaman.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )