Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un angajat al cabanei Padina, din judetul Dambovita, a fost atacat de un urs

Antena3 Antena3,
Un angajat al cabanei Padina, din judetul Dambovita, a fost atacat de un urs

Un angajat al cabanei Padina, din judetul Dambovita, a trecut prin clipe de cosmar, dupa ce a fost atacat de un pui de urs. Barbatul isi incheiase programul de lucru si tocmai iesise pe usa cabanei, in. continuă pe Antena3

VIDEO Un cabanier din Dambovita a fost atacat de un urs: M-am aparat cum am putut. I-am dat si un pumn in cap

Un barbat in varsta de 40 de ani, angajat la cabana Padina din Muntii Bucegi, a scapat cu viata dupa ce a fost atacat de urs, in aceasta dimineata. Barbatul povesteste ca s-a luptat la propriu cu fiara pentru a se salva. Victima este acum internata la Spitalul din Pucioasa cu mai rani multiple, insa este in afara oricarui pericol.

Peste 2.300 de oameni din judetul Dambovita au ramas FARA CURENT ELECTRIC

Peste 2. 300 de consumatori din mai multe localitati ale judetului Dambovita nu au alimentare cu energie electrica din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare, trei drumuri judetene fiind inchise.

Tren cu 80 de pasageri, ramas blocat in judetul Dambovita.

Un tren care circula pe ruta Bucuresti - Targoviste si in care se afla aproximativ 80 de pasageri a ramas blocat, luni, in apropierea localitatii Nucet din judetul Dambovita, dupa ce plugul aflat in fata locomotivei pentru a deszapezi calea ferata s-a defectat, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita, Eduard Telea, trenul este blocat in apropierea localitatii Nucet, dupa ce plugul din fata locomotivei s-a defectat si nu .

Tren cu 80 de pasageri, blocat in judetul Dambovita

Un tren care circula pe ruta Bucuresti - Targoviste si in care se afla aproximativ 80 de pasageri a ramas blocat, astazi, in apropierea localitatii Nucet din judetul Dambovita, dupa ce plugul aflat in fata locomotivei pentru a deszapezi calea ferata s-a defectat, transmit sursele de presa.

Tren cu 80 de pasageri, blocat in judetul Dambovita

Un tren care circula pe ruta Bucuresti - Targoviste si in care se afla aproximativ 80 de pasageri a ramas blocat, luni, in apropierea localitatii Nucet din judetul Dambovita, dupa ce plugul aflat in fata locomotivei pentru a deszapezi calea ferata s-a defectat, anunta Mediafax.

Tatal lui Ionut Anghel, copilul de patru ani sfasaiat de caini, a fost atacat de maidanezi in cimitir

Vali Anghel, tatal lui Ionut Anghel, copilul de patru ani din Bucuresti care a fost omorat de o haita de caini pe 1 septembrie 2013, a fost atacat de caini in timp ce se afla la cimitir.

Tatal lui Ionut Anghel, copilul de patru ani sfasiat de caini, a fost atacat de maidanezi in cimitir

Vali Anghel, tatal lui Ionut Anghel, copilul de patru ani din Bucuresti care a fost omorat de o haita de caini pe 1 septembrie 2013, a fost atacat de caini in timp ce se afla la cimitir.

Tatal lui Ionut Anghel, copilul sfasiat de caini in luna septembrie, a fost atacat de maidanezi la mormantului fiului sau

Vali Anghel, tatal lui Ionut Anghel, copilul de patru ani din Bucuresti care a fost omorat de o haita de caini in luna septembrie a anului trecut, a fost atacat de caini in timp ce se afla la in cimitirul Sf. Vineri, acolo unde este inmormantat fiul sau.

O gravida din judetul Galati a fost dusa spre spitalul din Targu Bujor cu tractorul

Femeia se afla in acest moment la Primaria din Varlezi, unde asteapta sa fie vazuta de un medic. Pentru ca ambulanta care venea spre ea de la Targu Bujor se misca destul de greu, medicul de pe aceasta a plecat si el catre Primaria din Varlezi cu un tractor.

Un pensionar din Arad a fost retinut dupa ce a incercat sa vanda 18 kilograme de mercur

Un pensionar din Arad a fost retinut in timp ce incerca sa vanda 18 kilograme de mercur unor politisti de frontiera sub acoperire. Contrabandistul a incasat 9. 000 de euro pentru mercur, apoi a verificat banii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )