Libnet.ro
UNICEF

16:00

O gravida din judetul Galati a fost dusa spre spitalul din Targu Bujor cu tractorul

Adevărul Adevărul,
O gravida din judetul Galati a fost dusa spre spitalul din Targu Bujor cu tractorul

Femeia se afla in acest moment la Primaria din Varlezi, unde asteapta sa fie vazuta de un medic. Pentru ca ambulanta care venea spre ea de la Targu Bujor se misca destul de greu, medicul de pe aceasta a plecat si el catre Primaria din Varlezi cu un tractor. continuă pe Adevărul

Drumul national 24D a fost inchis. Este cel mai vulnerabil drum din judetul Galati

Drumul leaga Galatiul de judetul Vaslui. in fiecare an, cum vine viscolul, pe acest drum se formeaza suluri de zapada si trebuie inchis traficului rutier.

Week-end prelungit pentru elevii din judetul Galati: luni nu se tin cursuri in scolile si liceele din Galati

Inspectoratul Scolar Galati a cerut Ministerului Educatiei acordul pentru a sista cursurile in toate cele 460 de scoli din cauza viscolului si a caderilor masive de zapada.

UPDATE. CNADNR avertizeaza soferii ca mai multe drumuri din tara au fost inchise.

Circulatia pe drumul national DN67C, intre localitatile Novaci si Ranca, din judetul Gorj, se inchide incepand cu ora 22:00 din cauza vantului puternic si a zapezii abundente viscolita de pe versanti. CNADNR informeaza ca autoritatile au organizat coborarea si urcarea turistilor din/spre statiune cu doua formatii de utilaje. In functie de conditiile meteo deschiderea sectorului de drum se va face in cursul zilei de sambata. Intrucat circulatia se desfasoara in conditii de iarna pe .

Peste 2.300 de oameni din judetul Dambovita au ramas FARA CURENT ELECTRIC

Peste 2. 300 de consumatori din mai multe localitati ale judetului Dambovita nu au alimentare cu energie electrica din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare, trei drumuri judetene fiind inchise.

Mai multe drumuri judetene din Bacau au fost inchise in urma avertizarii cod galben de ninsori

Mai multe sectoare de drumuri judetene din Bacau au fost inchise circulatiei, vineri seara, in urma avertizarii meteorologice de cod galben de ninsori, transmite Mediafax. Drumurile judetene Padureni -.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )