Libnet.ro
UNICEF

16:00

Week-end prelungit pentru elevii din judetul Galati: luni nu se tin cursuri in scolile si liceele din Galati

Adevărul Adevărul,
Week-end prelungit pentru elevii din judetul Galati: luni nu se tin cursuri in scolile si liceele din Galati

Inspectoratul Scolar Galati a cerut Ministerului Educatiei acordul pentru a sista cursurile in toate cele 460 de scoli din cauza viscolului si a caderilor masive de zapada. continuă pe Adevărul

Week-end prelungit pentru scolarii din judetul Braila

Toate scolile din afara muncipiului Braila vor fi inchise luni si marti. in municipiului Braila, scolile vor functiona pentru ca strazile vor fi curatate dezapada, potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Braila.

O gravida din judetul Galati a fost dusa spre spitalul din Targu Bujor cu tractorul

Femeia se afla in acest moment la Primaria din Varlezi, unde asteapta sa fie vazuta de un medic. Pentru ca ambulanta care venea spre ea de la Targu Bujor se misca destul de greu, medicul de pe aceasta a plecat si el catre Primaria din Varlezi cu un tractor.

Drumul national 24D a fost inchis. Este cel mai vulnerabil drum din judetul Galati

Drumul leaga Galatiul de judetul Vaslui. in fiecare an, cum vine viscolul, pe acest drum se formeaza suluri de zapada si trebuie inchis traficului rutier.

NOAPTE ALBA pentru autoritati din toata tara

O gravida a fost la un pas sa nasca in masina, pe un drum din judetul Calarasi. Autoturismul in care se afla impereuna cu sotul ei a ramas blocat in troiene. Dupa mai bine de o ora, femeia a ajuns .

Cod galben de viscol si ninsori in judetul Olt in acest week-end

Este oficial: iarna s-a intors, iar autoritatile se pregatesc pentru ce este mai rau. Pentru judetul Olt, specialistii Agentiei Nationale de Meteorologie au prevazut de vineri 24 ianuarie, si pana duminica 26 ianuarie, cod galben de viscol si ninsori. Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta din localitatile judetului au fost avertizate pentru a fi pregatite in cazul producerii unor situatii de urgenta in zona de competenta.

Scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti. ...

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise luni si mar64258;i, a decis Inspectoratul SLcolar al Municipiului Bucuresti, in urma discutiilor cu primarul Sorin Oprescu si cu prefectul Capitalei. Potrivit inspectorului general, Constantin Traistar, decizia a fost luata de ISMB, dupa ce primarul general Sorin Oprescu a solicitat mai mult timp pentru asigurarea degajarii arterelor, potrivit Mediafax. Astfel, vor fi inchise 425 de unitati de invatamant, intre care 296 de scoli si 129 de .

Peste 2.300 de oameni din judetul Dambovita au ramas FARA CURENT ELECTRIC

Peste 2. 300 de consumatori din mai multe localitati ale judetului Dambovita nu au alimentare cu energie electrica din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare, trei drumuri judetene fiind inchise.

Liberalii pregatesc strategia pentru alegerile din 2014

Activitatea ministrilor liberali va fi analizata in delegatia permanenta a partidului. Membrii PNL se intalnesc in acest sfarsit de saptamana la Sinaia unde vor discuta despre strategia partidului pentru.

Un american, urmarit penal pentru pornografie din razbunare

FBI l-a arestat, joi, pe Hunter Moore, acuzandu-l ca ar spart conturile de e-mail ale mai multor persoane, pentru a sustrage fotografii compromitatoare cu acestia, pe care urma sa le incarce pe propriul site, isanyoneup. com, potrivit The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )