Libnet.ro
UNICEF

16:00

Drumul national 24D a fost inchis. Este cel mai vulnerabil drum din judetul Galati

Adevărul Adevărul,
Drumul national 24D a fost inchis. Este cel mai vulnerabil drum din judetul Galati

Drumul leaga Galatiul de judetul Vaslui. in fiecare an, cum vine viscolul, pe acest drum se formeaza suluri de zapada si trebuie inchis traficului rutier. continuă pe Adevărul

400 de turisti sunt blocati la Ranca, dupa ce drumul catre Novaci a fost inchis

Autoritatile au luat decizia sa inchida Drumul National 67 C, pe portiunea cuprinsa intre Ranca si localitatea Novaci, ca urmare a ninsorii viscolite.

Tudose, CohnJansen JWT: Cel mai greu este sa ai profit fara sa alterezi produsul ori sa suprasoliciti oamenii

Mentinerea profitabilitatii companiei este cel mai dificil lucru pentru un manager, acest lucru fiind greu de obtinut fara a afecta serviciile companiei si fara a suprasolicita oamenii, a declarat pentru WALL-STREET. ro, Alina Tudose, managing director.

Prea bun, prea ca la tara, cel mai folosit slogan in conversatiile social media

Sloganul Prea bun, prea ca la tara este cel mai des utilizat in conversatiile initiate in ultimele 3 luni de zile de utilizatori in social media, fiind urmat de Prietenii stiu de ce si Viitorul suna bine.

Kanye West: Cred ca Madonna este cel mai bun artist vizual pe care l-am avut

Rapperul Kanye West considera ca Madonna este cel mai bun artist vizual, acesta precizand, totodata, ca nu este surprins de controversele aparute in legatura cu videoclipurile sale, informeaza contactmusic. com.

Drumul judetean Mizil Salciile a fost inchis in Prahova din cauza ninsorii

Drumul judetean 102 D din Prahova a fost inchis din cauza conditiilor meteorologice. Politistii rutieri recomanda soferilor sa nu mearga pe aceasta ruta din sudul judetului.

VIDEO Bullets over Lipscani, cel mai savuros spectacol din teatrul independent, implineste 3 ani de la premiera

Bullets over Lipscani, o comedie alerta, plina de ritm, dupa texte de Woody Allen, in cheia clasicelor filme noir americane ale anilor '40, implineste 3 ani de la premiera. Reprezentatia aniversara se joaca joi, la ora 18:45, la Godot Cafe Teatru. Noi am facut Bullets over Lipscani ca o susa si a crescut dincolo de chestia asta. Bullets over Lipscani are cel mai mare succes dintre spectacolele sale - n. red. ), se joaca cel mai mult, marturisea regizorul Eugen Gyemant intr-un interviu acordat Hotnews. ro. Bullets over Lipscani a obtinut premiile pentru Cel mai bun actor Catalin Babliuc) si Cel mai bun regizor Eugen Gyemant) la Maratonul Teatrului Independent 2012 si premiul pentru Cel mai bun actor Catalin Babliuc) la prima editie a Festivalului National de Teatru Independent 2013).

Portul Mangalia a fost inchis traficului maritim din cauza vantului puternic

Portul Mangalia a fost inchis, vineri seara, incepand cu ora 22:00, traficului maritim, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. De asemenea, din cauza conditiilor.

Confruntarea Nadal- Federer de la Wimbledon din 2008, una din cele mai frumoase finale de Grand Slam din istoria tenisului. Citeste povestea

Finala Wimbledon din 2008 dintre Rafa Nadal si Roger Federer a fost partida cea mai lunga din istoria de 131 de ani a acestei competitii si, pentru multi, cea mai frumoasa partida de tenis jucata vreodata. John McEnroe, care se afla pe Terenul Central in calitate de comentator pentru televiziunea americana, a declarat ca este cel mai bun joc pe care l-a vazut vreodata. Comandati acum cartea la GiftBoks. ro. Puteti obtine transport GRATUIT.

Medicul Radu Zamfir: Cel mai dificil moment a fost cand ne-am dat seama ca ne prabusim (VIDEO)

Medicul Radu Zamfir a declarat, pentru B1 TV, ca cel mai dificil moment a fost acela in care a realizat ca avionul se prabuseste. Cel mai dificil moment a fost cel in care ne-am dat seama ca ne.

Noi marturii ale medicului Radu Zamfir: Cel mai dificil moment a fost cand ne-am dat seama ca ne prabusim (VIDEO)

Medicul Radu Zamfir a declarat, pentru B1 TV, ca cel mai dificil moment a fost acela in care a realizat ca avionul se prabuseste. Cel mai dificil moment a fost cel in care ne-am dat seama ca ne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )