Libnet.ro
UNICEF

22:30

Detalii din referatul DNA in cazul Vanghelie: Primarul sectorului 5, aparat de apropiati prin marturii mincinoase

B1 B1,
Detalii din referatul DNA in cazul Vanghelie: Primarul sectorului 5, aparat de apropiati prin marturii mincinoase

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, ar fi fost aparat de catre apropiati, prin marturii mincinoase, potrivit procurorilor DNA, informeaza B1 TV. Adrian Murgoci, Ciocan Laura si sotul acesteia, Ciocan Sorin,. continuă pe B1

Mircea Geoana, precizari dupa referatul DNA in cazul Vanghelie: S-a facut o confuzie. Sediul de campanie a fost sediul central

Mircea Geoana a facut precizari, dupa ce procurorii au aratat in referatul intocmit dupa audierea lui Marian Vanghelie ca o parte din mita primita de primar ar fi ajuns in renovarea sediului de campanie al.

Marian Vanghelie, retinut. Primarul Sectorului 5 si-a petrecut noaptea in spatele gratiilor

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5 din Capitala, a fost retinut, joi seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie care il acuza de abuz in serviciu si luare de mita. in acest caz, iubita edilului, deputatul Oana Mizil, este si ea suspectata de operatiuni de comert incompatibile cu functia.

Comunicat de presa B1 TV ca urmare a informatiilor oferite presei de catre DNA cu date din dosarul lui Marian Vanghelie

Ca urmare a informatiilor oferite presei de catre DNA cu date din dosarul lui Marian Vanghelie, facem urmatoarele precizari. Societatea Premier Palace SRL a incheiat in anul 2012 un contract de prestari servicii.

Perchezitii DNA acasa si la primaria lui Vanghelie. Primarul ar fi preceput comision de 20% din contractele atribuite. Care este prejudiciul

Procurorii anticoruptie desfasoara perchezitii, in dimineata zilei de joi la primaria sectorului 5, la casa lui Marian Vanghelie, la sediul ADP Sector 5 si la sediul firmei Calex Business Group. Prejudiciul ar fi de peste 2 miliarde de lei vechi. Vanghelie percepea un comision de 20 % sub diverse forme-surse .

ICCJ analizeaza arestarea lui Vanghelie. Primarul: Am un loc in celula pentru Ponta si Oprea

Instanta analizeaza, vineri seara, cererea DNA de arestare a primarului sectorului 5, Marian Vanghelie.

Dezvaluiri din dosarul lui Marian Vanghelie

Amanunte importante din dosarul lui Vanghelie au fost prezentate in emisiunea 100 de Minute. Potrivit documentui prezentat de Antena 3, iubita lui Marian Vanghelie, Oana Mizil, care a declarat recent ca nu are.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )