Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Vanghelie, retinut. Primarul Sectorului 5 si-a petrecut noaptea in spatele gratiilor

Adevărul Adevărul,
Marian Vanghelie, retinut. Primarul Sectorului 5 si-a petrecut noaptea in spatele gratiilor

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5 din Capitala, a fost retinut, joi seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie care il acuza de abuz in serviciu si luare de mita. in acest caz, iubita edilului, deputatul Oana Mizil, este si ea suspectata de operatiuni de comert incompatibile cu functia. continuă pe Adevărul

Marian Vanghelie, retinut de DNA

ACTUALIZARE 07:31 Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost scos aseara din sediul Directiei Nationala Anticoruptie si dus in arestul Politiei Capitalei dupa ce a fost retinut de procurori in dosarul privind atribuirea ilegala de lucrari publice, potrivit surselor din presa.

Marian Vanghelie, la intrarea la ICCJ: Am un loc in celula si pentru Ponta

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, retinut pentru abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, a fost dus, vineri seara, la instanta suprema, cu propunerea de arestare preventiva, el.

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore pentru abuz in serviciu/ Alte patru persoane au fost retinute in acest caz/ Vanghelie: E tara denunturilor

Marian Vanghelie a fost retinut joi seara pentru 24 d eore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si dus in arestul Politiei Capitalei in dosarul privind atribuirea ilegala de lucrari publice. La iesire din sediul DNA, Vanghelie s-a multumit sa repete doar E Romania denunturilor, potrivit Agerpres. In acelasi caz, procurorii DNA au mai retinut patru persoane, printre care si primarul sectorului 5, iar iubita acestuia, Oana Niculescu Mizil a fost chemata si ea sa dea declaratii in fata procurorilor. Aceasta si-a dat demisia din functia de deputat pentru a nu bloca actul de Justitie. Procurorii DNA il suspecteaza pe Marian Vanghelie ca ar fi perceput un comision de 20% pentru contractele pe care Primaria Sectorului 5 i ar fi acordat firmelor controlate de Dumitru Marin, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare.

Noi audieri au loc la DNA in dosarul in care Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore pentru abuz in serviciu si luare de mita

Noi audieri au loc vineri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul in care primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost retinut pentru 24 de ore, informeaza B1 TV. La sosirea la sediul D.

UPDATE: Vanghelie, RETINUT. Au fost retinute si paravanele prin care spala banii. Iubita sa ( Oana Mizil), cercetata in libertate. Avocatul sau controla, fara succes, sursa banilor pentru a impiedica denuntul

Primarul Sectorului 5, RETINUT de procurorii DNA. Au fost retinute si alte patru persoane si anume soferul primarului, Adrian Murgoci; varul primarului, Mircea Sorin Niculae; sefa Economatului Sector 5, Laura Ciocan, si sotul acesteia. Prin aceste persoane VANGHELIE a spalat comisioanele de 20% primite de la denuntatorul Marian Dumitru, spun procurorii. Prejudiciul e de peste 2. 000 lei noi.

UPDATE: Marian Vanghelie si paravanele prin care spala banii, RETINUTI. Oana Mizil va fi cercetata in libertate

Primarul Sectorului 5, RETINUT de procurorii DNA. Au fost retinute si alte patru persoane si anume soferul primarului, Adrian Murgoci; varul primarului, Mircea Sorin Niculae; sefa Economatului Sector 5, Laura Ciocan, si sotul acesteia. Prin aceste persoane VANGHELIE a spalat comisioanele de 20% primite de la denuntatorul Marian Dumitru, spun procurorii. Prejudiciul e de peste 2. 000 lei noi.

Marian Vanghelie a fost dus la DNA. Patru functionari ai Primariei Sectorului 5, printre care varul lui Vanghelie, retinuti (VIDEO)

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a fost adus joi seara la sediul DNA, la ora 22. 15, dupa o zi intreaga de perchezitii acasa la el si la sediul primariei pe care o conduce. Patru persoane, functionari.

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. Este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro

15- Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. 15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat sp.

Marian Vanghelie, dus la DNA pentru audieri. Nepotul lui Vanghelie a fost retinut

15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro. Nepotul sau si alte trei.

Detalii din referatul DNA in cazul Vanghelie: Primarul sectorului 5, aparat de apropiati prin marturii mincinoase

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, ar fi fost aparat de catre apropiati, prin marturii mincinoase, potrivit procurorilor DNA, informeaza B1 TV. Adrian Murgoci, Ciocan Laura si sotul acesteia, Ciocan Sorin,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )