Libnet.ro
UNICEF

22:00

Detalii halucinante din ancheta de dupa accidentul grav din centrul Capitalei: Soferul ar fi fost drogat. Acesta este cercetat pentru tentativa de omor (VIDEO)

B1 B1,
Detalii halucinante din ancheta de dupa accidentul grav din centrul Capitalei: Soferul ar fi fost drogat. Acesta este cercetat pentru tentativa de omor (VIDEO)

Ies la iveala detalii halucinante din ancheta de dupa accidentul groaznic din Capitala in care au fost implicate 5 masini. Sotia soferului care a provocat carambolul sustine ca acesta ar fi fost drogat,. continuă pe B1

Detalii halucinante din ancheta de dupa accidentul grav din centrul Capitalei: Soferul ar fi fost drogat. Acesta este cercetat pentru tentativa de omor

Ies la iveala detalii halucinante din ancheta de dupa accidentul groaznic din Capitala in care au fost implicate 5 masini. Sotia soferului care a provocat carambolul sustine ca acesta ar fi fost drogat,.

Donald Trump a aprobat declasificarea unui memoriu care se refera la alegerile prezidentiale din 2016, dupa ce FBI s-a impotrivit

Presedintele Donald Trump a aprobat declasificarea unui memoriu care se refera la modul in care FBI desfasoara o ancheta cu privire la amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale americane din 2017, relateaza Reuters. Trump ar fi spus despre memoriu ca acesta arata o poveste rusionoasa si ca multor persoane ar trebui sa le fie rusine.

SUA: Democratii il avertizeaza pe Trump sa nu il demita pe procurorul special din ancheta rusa

Opozitia democrata a agitat vineri spectrul unei crize constitutionale daca Donald Trump va folosi ca pretext publicarea unei note criticand FBI pentru a-i concedia pe principalii responsabili ai anchetei asupra ingerintei ruse in alegerile prezidentiale din 2016, transmite AFP, citata deAgerpres.

Ce au decis consilierii locali din Botosani dupa scandalul p*******i lung si negru din pantecul Romaniei: Propun ca pe viitor sa invitam si manelistii!

Premiul National de Poezie Mihai Eminescu a ajuns anul acesta in mijlocul unui scandal de proportii. Si asta dupa ce poeta Medeea Iancu, in deschiderea galei, a citit un poem-manifest in care folosea.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )