Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii incredibile! Substanta cu care a fost prins dopat Bute, testata mai mult pe soareci de laborator

Antena3 Antena3,
Detalii incredibile! Substanta cu care a fost prins dopat Bute, testata mai mult pe soareci de laborator

Lucian Bute a fost gasit dopat cu o substanta denumita ostarina dupa meciul cu Badou Jack. Aceasta ajuta la prezervarea masei musculare sau marirea ei, refacerea articulatiilor, cresterea fortei si a. continuă pe Antena3

CTP il pune dur la zid pe Lucian Bute, dupa ce boxerul a fost prins dopat: Un fals, un fricos si un campion de carton

Vestea ca Lucian Bute a fost depistat pozitiv la un control anti-doping pune intr-o lumina extrem de nefavorabila cariera puglistului roman.

Prima reactie a lui Lucian Bute dupa ce a fost prins dopat: Nu am luat nimic si nu am folosit niciodata substante interzise!

Boxerul roman Lucian Bute reactioneaza intr-un comunicat de presa la informatiile ca ar fi picat un test antidoping dupa meciul cu Badou Jack, disputat luna trecuta, la Washington si incheiat la egalitate. Bute se declara surprins de aceasta stire si sustine ca nu a luat niciodata substante interzise.

Scandalul de dopaj in care este implicat Lucian Bute, pe comentat de presa din strainatate

Scandalul de dopaj in care este implicat Lucian Bute tine prima pagina a publicatiilor de specialitate din strainatate. Testul anti-doping pe care l-a picat, a fost intens comentat in presa canadiana.

Dreptate pe Facebook: un infractor a fost prins datorita sugestiilor de prietenie

Facebook functioneaza dupa un principiu simplu: face extrem de usoara misiunea de a ajunge la oricine. Aparent, aceasta caracteristica e mult mai utila decat ai fi crezut. Omar Famuyide este un infractor din Birmingham, Marea Britanie, care a fost prins gratie Facebook. Asta s-a intamplat datorita faptului ca a aparut printre sugestiile de prietenie ale [].

Un escroc rus cautat in toata lumea a fost prins la Bucuresti

Un cetatean rus care era dat in urmarire internationala pentru inselaciune si abuz in serviciu, infractiuni prin care ar fi produs un prejudiciu de circa 36 de milioane de euro, a fost prins de politistii romani la inceputul acestei saptamani in Bucuresti.

Monte Cristo de Romania a fost prins. Barbatul reusise sa evadeze intr-un mod spectaculos din arestul politiei Capitalei (VIDEO)

Barbatul care a reusit sa evadeze intr-un mod spectaculos din arestul politiei Capitalei a fost prins. Tanarul de 25 de ani reusise sa scape dupa ce si-a atribuit identitatea unei alte persoane.

Spion portughez arestat dupa ce a fost prins ca furniza informatii ale NATO unui agent rus

Spion portughez arestat dupa ce a fost prins in timp ce dadea informatii clasificate ale NATO unui agent rus. Vorbim despre un agent dublu care cerea 10. 000 de euro pentru fiecare document secret pe care ici.

Un spion portughez a fost prins in timp ce vindea informatii secrete despre NATO unui agent rus

Un spion portughez a fost prins in timp ce dadea informatii clasificate ale NATO unui agent rus. El era un agent dublu care cerea 10. 000 de euro pentru fiecare document secret pe care il dadea Moscovei. At.

Presa internationala: Lucian Bute, prins dopat/ Testul antidoping a fost facut dupa meciul cu Badou

Boxerul roman Lucian Bute ar fi picat un test antidoping, scrie Montreal Gazette, care citeaza ESPN. Informatia a fost confirmata de presedintele WBC, Mauricio Sulaiman. In organismul sportivului orginar din Galati ar fi fost descoperit un steroid anabolizant, Ostarine, care a fost interzis de catre Agentia Mondiala Anti-Doping din ianuarie 2008. Lucian Bute ar fi fost testat dupa meciul cu Badou Jack, disputat luna trecuta, la Washington si incheiat la egalitate. Ostarine cunoscuta si sub numele de GTx-024, MK-2866) a fost creata initial pentru a trata osteoporoza. UPDATE 05:00 Badou Jack: Triseaza! Imi place de el, dar nu e ok ce a facut! Nici asa nu a reusit sa ma bataUPDATE 03:57: Michel Yvon, presedintele GYM: Suntem surprinsi de rezultatele preliminare, iar acum speram ca analiza probei B sa arate ca prima proba a fost o eroare.

Coincidenta sumbra intre decesul lui Dan Condrea si casnicia sa cu Uliana Ochinciuc. Detalii incredibile ies la iveala (FOTO)

Moartea sefului Hexi Pharma, Dan Condrea, a ridicat mari semne de intrebare in spatiul public, dupa ce firma pe care o controla a fost implicata in cel mai mare scandal din ultimii ani care a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )