Libnet.ro
UNICEF

10:00

Deutsche Bank isi face centru de tehnologie la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deutsche Bank isi face centru de tehnologie la Bucuresti

Marian Popa a fost numit Manager al DB Global Technology SRL, un centru de tehnologie infiintat recent la Bucuresti si care va fi inaugurat oficial in prima jumatate a anului 2014, a informat, ieri, Deutsche Bank. continuă pe Ziarul Bursa

Deutsche Bank ar putea face noi disponibilizari

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca din Germania, vrea sa taie mai multe posturi la divizia sa de investment banking, in vederea reducerii costurilor, ca urmare a stagnarii afacerilor, conform unor surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

Deutsche Bank va inaugura un centru software la Bucuresti unde va ajunge la 500 de angajati in 2016

Deutsche Bank va inaugura in Bucuresti, pana la finele lunii iunie, un centru global de tehnologie, unde va crea aplicatii software pentru banca germana si care va avea 100 de angajati pana la jumatatea acestui an si 500 pana in 2016, informeaza Mediafax.

Cea mai mare banca germana, Deutsche Bank, vrea sa angajeze 500 de oameni in Romania pentru a produce aplicatii software

Deutsche Bank va inaugura in Bucuresti, pana la finele lunii iunie, un centru global de tehnologie, unde va crea aplicatii software pentru banca germana si care va avea 100 de angajati pana la jumatatea acestui an si 500 pana in 2016.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )