Libnet.ro
UNICEF

18:00

Deutsche Welle, despre cazul Leonard Orban: E CIUDAT sa votezi impotriva unui conational.

România Liberă România Liberă,
Deutsche Welle, despre cazul Leonard Orban: E CIUDAT sa votezi impotriva unui conational.

Romanii din Parlamentul European nu pot face o buna impresie daca se boicoteaza reciproc din motive de politica locala si muta galceava interna la nivel european, noteaza Deutsche Welle, comentand votul europarlamentarilor PDL impotriva numirii lui Leonard Orban la Curtea Europeana de Conturi, potrivit Realitatea. net. De vreo doi ani, grupurile politice rivale provenite din Romania au dat impresia ca au mutat scandalurile de la Bucuresti la Strasbourg. Ultimul episod care a lasat o impresie . continuă pe România Liberă

Ponta: Decizia in legatura cu Leonard Orban apartine plenului PE.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seara, la Bruxelles, dupa intalnirea cu presedintele PE, Martin Schulz, raspunzand unei intrebari, ca decizia finala in cazul candidaturii lui Leonard Orban pentru o functie la Curtea Europeana de Conturi apartine plenului, potrivit Mediafax. Intrebat daca ia in calcul alta candidatura dupa respingerea lui Leonard Orban pentru functia de la Curtea Europeana de Conturi de catre Comisia de Buget din PE, Ponta a raspuns ca decizia in cazul acestuia o ia .

Ponta: Decizia in legatura cu Leonard Orban apartine plenului PE

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seara, la Bruxelles, dupa intalnirea cu presedintele PE, Martin Schulz, ca decizia finala in cazul candidaturii lui Leonard Orban pentru o functie la Curtea Europeana.

Cezar Preda: Nu a existat decizie PDL de sustinere a votului negativ la adresa lui Leonard Orban.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, ca nu a existat nicio consultare a europarlamentarilor PDL cu conducerea partidului si nici o decizie a PDL de sustinere a votului negativ la adresa lui Leonard Orban, potrivit Mediafax. Nu exista nici o consultare a europarlamentarilor cu conducerea PDL si nici o decizie PDL de sustinere a acestui vot negativ la adresa lui Leonard Orban. Nu stiu cu cine s-au consultat, dar de la PDL nu au primit o asemenea responsabilizare.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )