Libnet.ro
UNICEF

01:05

DEZASTRU pentru Romania! The New York Times anunta PROBLEME ECONOMICE GRAVE pentru tara noastra

B1 B1,
DEZASTRU pentru Romania! The New York Times anunta PROBLEME ECONOMICE GRAVE pentru tara noastra

Guvernul PSD prabuseste economia Romaniei. Celebrul cotidian The New York Times anunta dezatru in viitorul apropiat pentru tara noastra. Jurnalistii americani afirma ca in conditiile. continuă pe B1

The New York Times, despre Romania: Cea mai rapida crestere economica din Europa s-ar putea indrepta catre probleme

Economia Romaniei inregistreaza cea mai rapida crestere din Europa, iar inclinatia spre consum poate fi motivul principal al acestui lucru, subliniaza intr-o analiza de prima pagina publicatia The New York Times, dand exempul unei pensionare care decide sa isi cumpere o pereche de cizme, desi are o datorie, amintindu-si insa ca a primit bani in plus la pensie.

New York Times: Economia Romaniei ar putea avea probleme in viitorul apropiat

Un articol din ziarul american The New York Times avertizeaza ca economia Romaniei s-ar putea confrunta cu probleme in viitorul apropiat, in conditiile in care avansul din prezent este bazat in cea mai mare parte pe consum, iar Guvernul este nevoit sa taie masiv din bugetele alocate investitiilor pentru a putea sustine cresterile salariale anuntate, scrie News. ro.

New York Times: Tinerii, tot mai sceptici privind libertatea si democratia

Tinerii americani sunt sceptici privind increderea in valoarea libertatii, doar o treime dintre ei considerand esential sa traiasca intr-un stat democratic, iar multi fiind sceptici privind libera exprimare, scrie cotidianul New York Times.

Isarescu: Adoptarea monedei euro este o tinta strategica pentru Romania. Dar pentru a adera, avem nevoie de o economie sanatoasa

Adoptarea monedei euro este o tinta strategica pentru Romania. Dar avem nevoie de o economie sanatoasa pentru ca aderarea sa se faca intr-un mod cat mai avantajos. Europa insasi se confrunta in prezent cu cateva provocari si trebuie sa acceptam ca zona euro este o tinta care evolueaza in timp. Aceasta aderare nu e o tinta fixa, ci una in permanenta transformare, iar tarile care inca nu au adoptat moneda euro se intreaba si ele cum va evolua in viitor aceasta zona, a declarat marti guvernatorul BNR Mugur Isarescu, la o dezbatere organizata la sediul Bancii Centrale.

Cod rosu de dezastru pentru Irlanda si Marea Britanie: Uraganul Ophelia va lovi coasta de vest a Europei

Stare de alerta in Europa! Marea Britanie si Irlanda se pregatesc de dezastru. Cea mai puternica furtuna din ultimii 50 de ani va lovi luni coasta de vest a continentului. Meteorologii anunta rafale de.

Cod rosu de dezastru pentru Irlanda si Marea Britanie: Uraganul Ophelia va lovi coasta de vest a Europei (VIDEO)

Stare de alerta in Europa! Marea Britanie si Irlanda se pregatesc de dezastru. Cea mai puternica furtuna din ultimii 50 de ani va lovi luni coasta de vest a continentului. Meteorologii anunta rafale de.

Dezastru pentru mediu in trei orase din Romania. Gavrulescu: in Iasi, situatia este cea mai dezastruasa

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre celetrei municipalitati din Romania, care sunt vizate de.

Fenomene extreme anuntate pentru Romania

Directorul ANM, Elena Mateescu, a vorbit luni la Antena 3 despre fenomenele extreme anuntate pentru tara noastra. Putem sa avem doua saptamani de vara intr-o luna de toamna. Este.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )