Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dezastru in Sierra Leone: Sute de persoane au murit din cauza alunecarilor de teren(VIDEO)

B1 B1,
Dezastru in Sierra Leone: Sute de persoane au murit din cauza alunecarilor de teren(VIDEO)

Ploile torentiale au provocat inundatii si alunecari de teren devastatoare in Sierra Leone. Cel putin 320 de persoane si-au pierdut viata in urma alunecarilor de teren din Freetown, capitala statului. continuă pe B1

Tragedie in Sierra Leone: Sute de persoane au fost ucise de alunecari de pamant

Cel putin 180 de persoane au fost ucise luni in urma unor alunecari de teren provocate de ploi puternice care au cazut in Freetown, capitala Sierra Leone, anunta AFP. Este posibil ca sute de.

DEZASTRU! Alunecari MASIVE de teren! SUTE de morti

Cel putin 180 de persoane au fost ucise luni in urma unor alunecari de teren provocate de ploi puternice care au cazut in Freetown, capitala Sierra Leone, anunta AFP. Este posibil ca sute de.

Bilant devastator, in urma inundatiilor din Sierra Leone. Peste 300 de persoane au murit

Bilantul inundatiilor din capitala statului Sierra Leone, a fost actualizat la 312 morti, potrivit organizatiei locale Crucea Rosie, informeaza AFP.

UPDATE Tragedie in Sierra Leone, Freetown: 320 de persoane au fost ucise de alunecari de pamant

Cel putin 320 de persoane au fost ucise luni in urma unor alunecari de teren provocate de ploi puternice care au cazut in Freetown, capitala Sierra Leone, anunta AFP, care citeaza Crucea Rosie locala.

UPDATE Tragedie in Sierra Leone, Freetown: 312 de persoane au fost ucise de alunecari de pamant

Cel putin 312 de persoane au fost ucise luni in urma unor alunecari de teren provocate de ploi puternice care au cazut in Freetown, capitala Sierra Leone, anunta AFP, care citeaza Crucea Rosie locala.

Zeci de copii au murit intr-un spital in India, din cauza epuizarii rezervelor de oxigen

Zeci de copii au murit intr-un spital din nordul Indiei din cauza epuizarii rezervelor de oxigen, acuza presa locala, citata de Reuters.

Au ramas fara apa potabila in plina vara, din cauza pisicinelor

Au ramas fara apa, din cauza prea multor piscine. Furnizarea apei potabile este restrictionata in comuna Vanatori din judetul Galati, si asta din cauza faptului ca piscinele construite.

Din cauza furtunii, o aeronava Ryanair nu a putut ateriza. Ce se intampla cu pasagerii

Pasagerii cursei Oradea-Milano Bergamo) nu au putut decola, la ora la care era programat zborul, din cauza furtunii care s-a abatut asupra orasului. Dupa ore bune de asteptare, acestia au fost anuntati ca respectiva cursa a fost reprogramata pentru duminica dimineata, de la ora 10.

Avertizare MAE: Din cauza aglomerarii, pot creste timpii de asteptare la granita cu Bulgaria in perioada 11 - 15 august

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Bulgariei ca, in perioada 11 - 15 august 2017, din cauza numarului mare de autoturisme care vor traversa frontiera, exista formarii de aglomerari la punctele de trecere, in special la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse.

Decesele din cauza acestui tip de cancer sunt in crestere la adultii mai tineri si nimeni nu stie de ce

Decesele din cauza acestui tip de cancer sunt in crestere la adultii mai tineri si nimeni nu stie de ce Conform unui nou studiu al American Cancer Society, adultii din Statele Unite mor de cancer la colon.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )