Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dezbateri aprinse pe tema exploatarii gazelor de sist in a doua zi de AFF 2013

Hotnews Hotnews,
 Dezbateri aprinse pe tema exploatarii gazelor de sist in a doua zi de AFF 2013

In a doua zi de Astra Film Festival marti, 15 octombrie 2013) s-a dat startul proiectiilor de film din cele cinci sectiuni competitionale. 30 de filme au fost proiectate timp de 12 ore in 4 sali de cinema. De dimineata, Astra Film Junior a bucurat peste 2. 000 de copii cu documentare care surprind intr-un mod inedit insemnatatea cuvantului joc in diferite colturi ale lumii. Pentru multi dintre copiii prezenti, emotia a fost cu atat mai mare cu cat participarea la acest program a fost prima intalnire cu o sala adevarata de cinema. continuă pe Hotnews

Proteste la Silistea, fata de inceperea exploatarii gazelor de sist: Doua persoane au lesinat

Proteste la Silistea impotriva exploatarii gazelor de sist. Peste 300 de persoane vor sa impiedice inceperea exploatarii gazelor de sist. in cadrul manifestantiilor, doua persoane au lesinat. Zeci de.

Proteste la Silistea, fata de inceperea exploatarii gazelor de sist: Doua persoane au lesinat (VIDEO)

Protest fata de exploatarea gazelor de sist in localitatea Silistea, din judetul Vaslui! Cateva sute de persoane protesteaza fata de amplasarea primei sonde de explorare a gazelor de sist din judet. Mai.

Proteste la Silistea, fata de inceperea exploatarii gazelor de sist: 8 persoane au fost ranite (VIDEO)

43: Jandarmii au intervenit in forta, miercuri dupa-amiaza, in randul protestatarilor din localitatea Silistea, pentru a elibera soseaua pe carte acestia o blocasera, multi dintre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )