Libnet.ro
UNICEF

23:00

Proteste la Silistea, fata de inceperea exploatarii gazelor de sist: 8 persoane au fost ranite (VIDEO)

B1 B1,
Proteste la Silistea, fata de inceperea exploatarii gazelor de sist: 8 persoane au fost ranite (VIDEO)

43: Jandarmii au intervenit in forta, miercuri dupa-amiaza, in randul protestatarilor din localitatea Silistea, pentru a elibera soseaua pe carte acestia o blocasera, multi dintre. continuă pe B1

Proteste la Silistea, fata de inceperea exploatarii gazelor de sist: Doua persoane au lesinat

Proteste la Silistea impotriva exploatarii gazelor de sist. Peste 300 de persoane vor sa impiedice inceperea exploatarii gazelor de sist. in cadrul manifestantiilor, doua persoane au lesinat. Zeci de.

Proteste la Silistea, fata de inceperea exploatarii gazelor de sist: Doua persoane au lesinat (VIDEO)

Protest fata de exploatarea gazelor de sist in localitatea Silistea, din judetul Vaslui! Cateva sute de persoane protesteaza fata de amplasarea primei sonde de explorare a gazelor de sist din judet. Mai.

Dezbateri aprinse pe tema exploatarii gazelor de sist in a doua zi de AFF 2013

In a doua zi de Astra Film Festival marti, 15 octombrie 2013) s-a dat startul proiectiilor de film din cele cinci sectiuni competitionale. 30 de filme au fost proiectate timp de 12 ore in 4 sali de cinema. De dimineata, Astra Film Junior a bucurat peste 2. 000 de copii cu documentare care surprind intr-un mod inedit insemnatatea cuvantului joc in diferite colturi ale lumii. Pentru multi dintre copiii prezenti, emotia a fost cu atat mai mare cu cat participarea la acest program a fost prima intalnire cu o sala adevarata de cinema.

Vaslui: A treia zi de proteste fata de explotarea gazelor de sist.

Doi manifestanti au lesinat, miercuri, in timpul celei de-a treia zi a protestelor fata de explotarea gazelor de sist, din localitatea Silistea, judetul Vaslui, transmite Mediafax. Miercuri dimineata, in Silistea au ajuns doua utilaje ale societatii care va amenaja pentru compania Chevron platforma pe care urmeaza sa fie amplasata sonda de explorare a gazelor de sist. Cei 300 de oameni stransi sa protesteze au impiedicat accesul utilajelor in perimetrul respectiv, formand un scut in fata .

A doua zi de proteste la Vaslui, fata de explorarea gazelor de sist. Preotii s-au alaturat manifestantilor

Protestele continua si marti, a doua zi consecutiv, in satul vasluian Silistea, comuna Pungesti, fata de explorarea gazelor de sist. Zeci de localnici, inclusiv preoti, manifesteaza, dupa ce reprezentanti ai .

Vaslui: Incidente la protestul fata de exploatarea gazelor de sist. ...

UPDATE: Mai multi manifestanti s-au plans ca au fost bruscati de jandarmi, cand au fortat cordonul de jandarmi ca sa patrunda in perimetrul unde s-a inceput explotarea, transmite Mediafax. Oamenii au format un scut uman in locul unde ar urma sa fie amplasata sonda de explorare a gazelor de sist. --- Doi manifestanti au lesinat, miercuri, in timpul celei de-a treia zi a protestelor fata de explotarea gazelor de sist, din localitatea Silistea, judetul Vaslui, transmite Mediafax. Cei 300 de .

SUBIECTIV. Lipsa de informare, motivul protestelor fata de exploatarea gazelor de sist

Lipsa de informare pe marginea subiectului reprezinta una dintre cauzele care au dus la declansarea protestelor din judetul Vaslui fata de exploatarea gazelor de sist, considera presedintele CJ Suceava,.

Nechifor si Voicu: Lipsa de informare, motivul protestelor fata de exploatarea gazelor de sist.

Presedintele CJ Suceava, Catalin Nechifor, si ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu considera ca una dintre cauzele care au dus la declansarea protestelor din judetul Vaslui fata de exploatarea gazelor de sist este lipsa de informare pe marginea subiectului. Faptul ca informarea nu a fost suficient de bine facuta pe acest subiect ar putea fi una dintre cauzele protestului. In al doilea rand, putem discuta si despre faptul ca exista si protestele fata de proiectul Rosia .

Proteste la Vaslui, fata de explorarea gazelor de sist. Jandarmii s-au retras. 15 manifestanti au ajuns la spital

Update 20. 25- Jandarmii care au fost trimisi la protestul din Silistea s-au retras din dispozitiv miercuri seara, decizia fiind luata de seful Inspectoratului General de Jandarmi, Mircea Olaru, potrivit.

Proteste la Vaslui, fata de explorarea gazelor de sist. Jandarmii au intervenit in forta

Update 17. 36 -Jandarmii au intervenit in forta pentru a elibera drumul blocat de protestatarii de la Silistea. _________________________________Stirea initiala 14. 46Sute de locuitori din Pungesti, judetul.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )