Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dezghetarea dosarului gagauz in sudul Republicii Moldova cui prodest?

Adevărul Adevărul,
Dezghetarea dosarului gagauz in sudul Republicii Moldova cui prodest?

In regiunea de sud a Republicii Moldova are loc un scenariu de activizare a unui conflict geopolitic latent, cu consecinte de neprevazut pentru eforturile Romaniei de a ajuta statul de peste Prut sa se integreze in Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Romania ar putea livra din 2015 energie electrica Republicii Moldova

Romania ar putea livra energie electrica Republicii Moldova incepand cu anul 2015, in urma unor investitii pentru interconexiunea liniilor electrice Isaccea-Vulcanesti, informeaza AGERPRES. Acesta, dar si.

Bascanul Gagauziei: Traian Basescu pledeaza pentru lichidarea Republicii Moldova

Bascanul Gagauziei Mihail Formuzal apara dreptul unitatii autonome la referendum, subliniind ca sustine statalitatea Republicii Moldova, spre deosebire de presedintele Traian Basescu care, in opinia sa, merita se fie declarat persona non grata pe motiv ca pledeaza pentru lichidarea statului moldovenesc, potrivit site-ului oficial al UTA Gagauzia citat de Mediafax.

Bascanul Gagauziei: Traian Basescu pledeaza pentru lichidarea Republicii Moldova.

Bascanul Gagauziei Mihail Formuzal a aparat vineri dreptul unitatii autonome la referendum, subliniind ca sustine statalitatea Republicii Moldova, spre deosebire de presedintele Traian Basescu care, in opinia sa, merita se fie declarat persona non grata, potrivit site-ului oficial al UTA Gagauzia, citat de Mediafax. Actionam intr-un cadru constitutional, nu incalcam nimic. Avem dreptul sa organizam un referendum consultativ pe teritoriul Gagauziei, a afirmat Formuzal. Bascanul a subliniat .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )