Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romania ar putea livra din 2015 energie electrica Republicii Moldova

Antena3 Antena3,
Romania ar putea livra din 2015 energie electrica Republicii Moldova

Romania ar putea livra energie electrica Republicii Moldova incepand cu anul 2015, in urma unor investitii pentru interconexiunea liniilor electrice Isaccea-Vulcanesti, informeaza AGERPRES. Acesta, dar si. continuă pe Antena3

Ministrul delegat pentru Energie din Romania, Constantin Nita se afla la Chisinau

Ministrul delegat pentru Energie din Romania, Constantin Nita a venit la Chisinau sa discute cu vicepremierul Valeriu Lazar despre gazoductul Iasi-Ungheni si trei interconexiuni de energie electrica.

Romania va produce cu aproape 20% mai multa energie electrica pana in 2020

Capacitatea de productie a energiei electrice din Romania va creste in urmatorii sase ani cu aproximativ 19%, dupa ce vor fi puse in functiune unitati de aproape 5. 000 MW, iar concomitent vor fi scose din func.

UPDATE Dacia ar vrea sa participe din 2015 in Formula 1, scrie presa internationala

Cateva bloguri specializate si publicatii internationale scriu ca una dintre cele trei echipe candidate pentru a fi inscrise in sezonul 2015 al Formulei 1 ar putea fi Dacia cu sustinere de la Renault si de la companii romanesti, relateaza confidential-renault. fr care porneste de la o postare a jurnalistului Adam Cooper. Totusi, informatia nu a fost confirmata si trebuie luata cu mari rezerve. UPDATE ora 19:05 Dacia spune ca nu are cunostinta despre un asemenea proiect si nici nu este implicata in asa ceva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )