Libnet.ro
UNICEF

06:30

Deziluzia optica: Angela Merkel mai departe

Antena3 Antena3,
Deziluzia optica: Angela Merkel mai departe

Angela Merkel mai departe. O poza de la un telespectator cu umor. Traian Basescu in pozitia chelnarului, ilustrand zicala: capul plesuv, foarfeca nu il taie. Putin l-a primit pe dictatorul Ucrainei, pe al nostru. continuă pe Antena3

Angela Merkel a vorbit din nou cu Vladimir Putin, la telefon. Care a fost subiectul discutiei de ieri

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au discutat, miercuri, scenarii vizand o normalizare a situatiei din Ucraina, a anuntat Kremlinul. Cei doi lideri au purtat discutii pe.

Deziluzia optica: Ospatar, mai adu Crin!

Aici, probabil pe marginea gropii, Ponta si Antonescu se intereseaza la domnul Dragnea daca a votat toata lumea acolo, jos. Desi din fotografie pare ca Victor Ponta e mai credibil in pozitia chelnerului,.

Deziluzia optica: Domnii prefera blondele

Aceasta este adevarata blonda de la Cotroceni, cu care domnul presedinte sta toata ziua bot in bot. Chiar daca Traian Basescu are o slabiciune pentru racoritoare mai tari, aici probabil se pregatea de o.

Deziluzia optica: Moscova nu crede in Lacrima lui Ovidiu

Vladimir Putin, care vrea sa anexeze Crimeea, si Traian Basescu, care tocmai a anexat Crineea. Aceasta fotografie a fost facuta la inceputul discutiei, dupa cum rezulta din faptul ca Basescu mai are inca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )