Libnet.ro
UNICEF

14:00

Deziluzia optica: Din nou Taureanu

Antena3 Antena3,
Deziluzia optica: Din nou Taureanu

Cristian Boureanu se simte din nou Taureanu, s-a cuplat cu o fata de liceu. Daca pe colegii lui ii salta DNA-ul pentru coruptie, pe Boureanu l-ar putea lua pntru corupere. Oricum, Boureanu poate sta linistit,. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete: Elena Udrea a primit flori la arest; Andreea Marin, mamica din nou; Big Ghita, mai tare decat Obama!

Cadouri extravagante facute si primite de vedete de Valentine's Day. Pentru vedete Valentine65506;s Day are o foarte mare importanta, fiind ocazia ideala sa daruiasca celor iubiti cele mai extravagante si costisitoare cadouri!Horia Brenciu s-a indragostit din nou. El a lansat refrenul anului 2015 pentru Valentine65506;s Day si Dragobete. A naibii dragoste este al treilea extras de pe albumul 40+, care a beneficiat de un record de vanzari la finele anului trecut.

Constructia autostrazii Comarnic-Brasov, din nou amanata. Ministrul Transporturilor cere un model financiar eficient

Constructia autostrazii Comarnic-Brasov va fi din nou amanata. Actualul proiect va merge mai departe doar daca se va reusi restructurarea acestuia, spune ministrul Transporturilor. Discutiile cu consortiul care.

Andreea Marin, mama din nou?

Andreea Marin ar urma sa devina din nou mama. Cel putin, aceasta este dorinta sotului ei, Tuncay Ozturk. Iata ce a declarat cunoscutul fizioterapeut turc si de ce considera ca Violeta, fiica sotiei sale, ar fi bine sa aiba o surioara sau un fratior.

Deziluzia optica: Dormi linistit, gardienii vegheaza pentru tine

Abia iesit din inchisoare, Sorin Ovidiu Vintu este cercetat intr-un nou dosar de evaziune fiscala. Cred ca imediat i se termina vacanta si se intoarce la facultate. in ritmul asta cred ca nici n-o sa mai.

Le mai tii minte in formula asta? Fetele din trupa Exotic, din nou impreuna dupa 15 ani!

Andreea Banica, Julia Jianu si Claudia Patrascanu, fostele componente ale trupe Exotic, care facea furori in muzica romaneasca in anii 2000, s-au reunit dupa 15 ani! Iata cum a fost posibil! .

Rusia, sanctionata, din nou, de UE in criza ucraineana

Sanctiunile adoptate de UE impotriva a 19 persoane din Ucraina si Rusia si noua entitati, au intrat in vigoare, luni, odata cu publicarea acestei liste in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )