Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dezinfectantii neconformi Hexi Pharma au fost retrasi din cele doua spitale din Brasov unde s-au descoperit probleme

Adevărul Adevărul,
Dezinfectantii neconformi Hexi Pharma au fost retrasi din cele doua spitale din Brasov unde s-au descoperit probleme

Spitalul de Pediatrie din Brasov si Spitalul Municipal Fagaras au aparut pe lista Ministerului Sanatatii, dupa ce aici s-au descoperit dezinfectanti neconformi de la Hexi Pharma. Pentru siguranta, conducerile spitalelor au retras de pe sectii dezinfectantii de la aceasta firma. continuă pe Adevărul

Verificarea contractelor cu Hexi Pharma ale spitalelor din surbordinea Ministerului Sanatatii. Noi teste la ICECHIM

Contractele incheiate de spitalele din subordinea Ministerului Sanatatii cu firma Hexi Pharma vor fi verificate prin intermediul compartimentelor de audit si vor fi recoltate probe pentru stabilirea concentratiei si a substantelor active din dezinfectantii utilizati in spitalele unde probele de sanitatie nu au iesit conforme, la laboratorul ICECHIM, informeaza marti MS.

Hexi Pharma, aparata de autoritatile din Romania. Ministerul Sanatatii, dat in judecata de liderul mondial Anios in dezinfectanti, pentru ca nu a vrut sa publice neregulile (VIDEO)

Catalin Tolontan, jurnalistul de la Gazeta Sporturilor face noi dezvaluiri privind dezinfectantii folositi in spitalele din tara noastra. Din cele transmise pe site-ul sau, se pare ca cei de la firma.

Basescu si Ponta nu isi amintesc de vreun raport SRI cu privire la Hexi Pharma: Sa fie desecretizate informarile / inca stau bine cu memoria, nu m-am ramolit

Cine nu spune adevarul in cazul dezinfectantilor diluati distribuiti de Hexi Pharma in spitalelele din Romania? Cei de la SRI au spus ca s-au trimis aproximativ 100 de instiintari.

Spitalul din Calarasi nu a testat niciodata dezinfectantii de la Hexi Pharma pentru care a platit 400.000 de lei. Manager: Am luat de bun produsul!

Scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma pune pe jar noua conducere a Spitalului Judetean de Urgenta din Calarasi, unitatea medicala unde au fost descoperite probe neconforme. Practic, aici, atat siguranta pacientului, dar si cea a personalului medical sunt puse in pericol.

REVISTA BLOGURILOR. Nu doar dezinfectantii Hexi Pharma sunt diluati

Jurnalistul Catalin Tolontan continua, pe blog, seria dezvaluirilor din scandalul dezinfectantilor. Surse citate de Tolontan afirma ca nu doar dezinfectantii proveniti de la Hexi Pharma, ci si si de la alte firme sunt diluati.

Politia a ridicat de la Spitalul Socola documente financiare in legatura cu dezinfectantii de la Hexi Pharma

Reprezentanti de la Politie si Sanepid au ridicat de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi o serie de documente financiare in legatura cu firma de dezinfectanti Hexi Pharma.

Stocurile de dezinfectanti in spitalele din Bucuresti: Desi rezultatele testelor privind eficacitatea dezinfectatelor efectuate de DSP nu ne-au fost comunicate am decis sa nu mai folosim dezinfectanti Hexi Pharma

Conform Ministerului Sanatatii, 50 de spitale din tara au folosit dezinfectantii diluati distribuiti de compania Hexi Pharma. 9 dintre acestea sunt din Bucuresti. Vezi AICI lista completa a.

UPDATE. Proprietarul Hexi Pharma, Alexandu Condrea, audiat de procurori

Alexandu Condrea, proprietarul Hexi Pharma a venit, marti, la Parchetul General, in dosarul privind dezinfectantii diluati. Firma sa a semnat mai multe contracte cu spitale din Romania.

Kovesi, despre scandalul Hexi Pharma: Este o situatie extrem de grava si DNA a considerat-o o prioritate inca de acum doi ani

In contextul scandalului privind dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca in ultimii ani a atras atentia, in repetate randuri, asupra coruptiei din sistemul sanitar romanesc. insa institutia pe care o conduce nu are competenta in investigarea unor astfel de situatii daca, din cercetari, nu rezulta existenta unor fapte de coruptie.

Spitalul Judetean Targoviste, contract cu Hexi Pharma. DSP refuza sa ofere detalii

Spitalul Judetean Targoviste are in derulare un contract cu firma Hexi Pharma, de mai multi ani, insa, nu pentru dezinfectantii care au facut atata valva in ultimele zile, ci pentru o solutie de spalaturi vaginale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )