Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dezvaluiri bomba despre arhiva SIPA: Monica Macovei si Dan Tapalaga ar fi sustras un registru de intrari/iesiri de documente secrete(VIDEO)

B1 B1,
Dezvaluiri bomba despre arhiva SIPA: Monica Macovei si Dan Tapalaga ar fi sustras un registru de intrari/iesiri de documente secrete(VIDEO)

Document bomba publicat in exclusivitate de Evenimentul Zilei. Doua persoane importante au sustras un registru de intrari/iesiri documente secrete si strict secrete din arhiva SIPA. Potrivit unui document. continuă pe B1

Judecatorul Cristi Danilet, despre arhiva SIPA: Pasul patru este trecerea in istorie a reformei lui Macovei. Tudorel Toader, in replica: Pasul patru trebuie sa mearga in firescul lucrurilor

Judecatorul Cristi Danilet a anuntat ca urmatorul pas in ceea ce priveste arhiva SIPA ar trebui sa fie trecerea in cartile de istorie a reformei justitiei a Monicai Macovei, echipa acesteia fiind cea care a desfintat acest serviciu.

Din nou despre arhiva SIPA

In urma cu exact sapte zile am publicat pe adevarul. ro un comentariu intitulat Tema saptamanii. Un text in care imi exprimam opinia in legatura cu problemele complexe ridicate de arhiva SIPA. Care agita viata cotidiana si mass-media din Romania mai abitir decat eliberarea pe cautiune a lui Sebastian Ghita. O eliberare care s-ar putea sa fie disparitia pe vecie a patronului postului de televiziune Romania tv.

Tudorel Toader va sustine astazi o conferinta despre arhiva SIPA. Nu este normal ca registrul de intrari-iesiri sa se afle in posesia unui fost ministru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca nu este normal ca un document clasificat sa se afle in posesia unui fost ministru, afirmand ca nu are voie sa vorbeasca despre continutul raportului cata vreme nu este public.

Ion Cristoiu: Cand s-a sigilat Arhiva SIPA, imediat dupa Hotararea de Guvern din 9 februarie 2006, totul era arhivat electronic. Monica Macovei a primit un opis al Arhivei in format electronic

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de duminica, de pe blogul personal, despre subiectul legat de arhiva SIPA, mai ales ca in aceasta saptamana au fost publicate de.

Apar noi dezvaluiri in scandalul arhivei SIPA. Ce a facut Monica Macovei chiar in a doua zi a mandatului de ministru al Justitiei

Apar noi dezvaluiri in scandalul arhivei SIPA. Un ofiter al Serviciului Independent pentru Protectie si Anticoruptie, citat de cotidianul Evenimentul Zilei, a declarat ca Monica Macovei a facut o vizita.

Vanghelie arunca bomba: Unii au plecat cu 36.000 de copii din arhiva SIPA!

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat miercuri ca din arhiva SIPA au fost copiate 36. 000 de dosare, iar fostul vicepremier Gabriel Oprea l-ar fi santajat pe Dan Diaconescu, pentru ca acesta sa.

Guvernul va desecretiza o parte din arhiva SIPA. Tudorel Toader, despre registrul de intrari-iesiri din arhiva: Nu este normal sa se afle in posesia unui fost ministru

Guvernul Grindeanu va discuta in sedinta de miercuri un document care va desecretiza o parte din arhiva SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei.

Tudorel Toader, despre registrul de intrari-iesiri din arhiva SIPA: Nu este normal sa se afle in posesia unui fost ministru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca nu este normal ca un document clasificat sa se afle in posesia unui fost ministru, cu referire la registrul de intrari - iesiri din arhiva SIPA.

Traian Basescu, reactie in scandalul momentului: Ma intereseaza doar trei dosare din arhiva SIPA

Traian Basescu a comentat decizia guvernului de a desecretiza arhiva SIPA, dar numai dupa ce o comisie va face o inventariere a acesteia. Fostul presedinte spune ca e interesat doar de trei dosare din arhiva: doua.

Cine va face parte din comisia care va inventaria documentele din arhiva SIPA: Doi angajati ai Ministerului Justitiei, doi ai Secretariatului General al Guvernului si unul de la Administratia Nationala a Penitenciarelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de miercuri a Executivului, in cadrul careia a fost aprobata o Hotarare de Guvern ce prevede constituirea unei comisii care, pe parcursul urmatorilor 3 ani, va inventaria si preda documentele din arhiva SIPA catre institutiile care au competente in domeniu, cine va face parte din viitoarea comisie: doi angajati ai Ministerului Justitiei, doi ai Secretariatului General al Guvernului si unul de la Administratia Nationala a Penitenciarelor. Toti membrii comisiei vor avea certificat ORNISS, a mai precizat Tudorel Toader.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2827 seconds )