Libnet.ro
UNICEF

22:00

DEZVALUIRI. CIA si Banca Mondiala, clientii Mossack Fonseca

România Liberă România Liberă,
DEZVALUIRI. CIA si Banca Mondiala, clientii Mossack Fonseca

Agenti secreti din mai multe tari au recurs la serviciile cabinetului aflat in centrul scandalului Panama Papers. Suddeutsche Zeitung releva ca agenti secreti si intermediari apropiati serviciilor secrete americane, intre care CIA, au recurs la serviciile cabinetului de avocati Mossack Fonseca, pentru a-si disimula activitatile. continuă pe România Liberă

Panama Papers: Servicii secrete au utilizat serviciile Mossack Fonseca

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA americane, au recurs la serviciile firmei panameze Mossack Fonseca, aflata in centrul scandalului Panama Papers, pentru a-si ascunde activitatile, relateaza marti cotidianul german Suddeutsche Zeitung, citat de AFP.

Panama Papers: Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, ar fi apelat la Mossack Fonseca

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, ar fi folosit serviciile firmei de avocatura Mossack Fonseca pentru a-si ascunde activitatile, arata documentele Panama, relateaza Sueddeutsche Zeitung citat de Deutsche Welle.

Panama Papers. Serviciile secrete au apelat la Mossack Fonseca pentru a-si ascunde banii

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, au recurs la serviciile firmei panameze Mossack Fonseca, aflata in centrul scandalului Panama Papers, pentru a-si ascunde activitatile. Agenti.

Servicii secrete au utilizat serviciile Mossack Fonseca

ACTUALIZARE 8:04 Autoritatile fiscale din Peru au perchezitionat sediul Mossack Fonseca din capitala Autoritatile fiscale din Peru au perchezitionat luni sediul filialei casei de avocatura Mossack Fonseca din capitala peruana, in urma scandalului mondial declansat de Panama Papers, pentru a confisca documente de interes pentru ancheta care vizeaza vastul sistem de evaziune fiscala dezvaluit, relateaza AFP.

Controversa Panama Papers: Sediul Mossack Fonseca din Peru, in vizorul autoritatilor fiscale

Sediul filialei casei de avocatura Mossack Fonseca din Lima a fost perchezitionat, luni, de autoritatile fiscale peruane, de unde au fost confiscate documente de interes pentru ancheta care vizeaza vastul sistem de evaziune fiscala, cunoscut sub numele de Panama Papers.

Scandalul Panama Papers. Perchezitii ale politiei la sucursala Mossack Fonseca din San Salvador

Politia a desfasurat vineri seara o perchezitie la sucursala din San Salvador a cabinetului de avocatura Mossack Fonseca, aflat in centrul scandalului Panama Papers, care a scos la iveala un sistem de evaziune fiscala la scara planetara, relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

Perchezitii ale politiei la sucursala Mossack Fonseca de la San Salvador

Politia a desfasurat vineri seara o perchezitie la sucursala de la San Salvador a cabinetului de avocatura Mossack Fonseca aflat in centrul scandalului Panama Papers care a scos la iveala un sistem de evaziune fiscala la scara planetara, relateaza AFP.

Banca Mondiala, dispusa sa sustina noi proiecte in domeniul tehnologiilor informationale

Banca Mondiala este dispusa sa sustina noi proiecte in domeniul dezvoltarii Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor, cu accent pe proiecte cu impact social, pentru a contribui la dezvoltarea sectoarelor si regiunilor dezavantajate din punct de vedere economic si tehnologic.

Banca Mondiala si-a redus estimarile privind cresterea economica inregistrata de statele est-asiatice in 2016 si 2017

Banca Mondiala si-a redus estimarile privind cresterea economica inregistrata in 2016 si 2017 de statele in curs de dezvoltare din Asia de Est si Pacific, adaugand ca perspectivele sunt afectate de riscuri precum incertitudinile cu privire la evolutia economiei chineze, volatilitatea de pe pietele financiare si continua scadere a preturilor la materiile prime, potrivit Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )