Libnet.ro
UNICEF

22:00

Panama Papers: Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, ar fi apelat la Mossack Fonseca

Adevărul Adevărul,
Panama Papers: Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, ar fi apelat la Mossack Fonseca

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, ar fi folosit serviciile firmei de avocatura Mossack Fonseca pentru a-si ascunde activitatile, arata documentele Panama, relateaza Sueddeutsche Zeitung citat de Deutsche Welle. continuă pe Adevărul

Panama Papers. Serviciile secrete au apelat la Mossack Fonseca pentru a-si ascunde banii

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, au recurs la serviciile firmei panameze Mossack Fonseca, aflata in centrul scandalului Panama Papers, pentru a-si ascunde activitatile. Agenti.

Panama Papers: Servicii secrete au utilizat serviciile Mossack Fonseca

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA americane, au recurs la serviciile firmei panameze Mossack Fonseca, aflata in centrul scandalului Panama Papers, pentru a-si ascunde activitatile, relateaza marti cotidianul german Suddeutsche Zeitung, citat de AFP.

Agenti secreti si informatori cu bani ascunsi in Panama

Apar noi informatii in uriasul scandal Panama. Printre beneficiarii de conturi ascunse in paradisul fiscal se numara agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA. Detaliile apar.

DEZVALUIRI. CIA si Banca Mondiala, clientii Mossack Fonseca

Agenti secreti din mai multe tari au recurs la serviciile cabinetului aflat in centrul scandalului Panama Papers. Suddeutsche Zeitung releva ca agenti secreti si intermediari apropiati serviciilor secrete americane, intre care CIA, au recurs la serviciile cabinetului de avocati Mossack Fonseca, pentru a-si disimula activitatile.

Parvu, CEO Piraeus Bank Romania: E posibil ca darea in plata sa-mi afecteze 20% din portofoliu.Despre restructurare, clauze abuzive, Panama Papers si greselile bancherilor

O discutie in aceste zile cu un presedinte de banca ori incepe ori se termina cu subiectul darii in plata. Nu ai cum ocoli acest subiect. Iar daca banca trece printr-o restructurare si apar nemultumiri ale salariatilor, nu ai cum sa ocolesti nici acel subiect. In plus, daca aceeasi banca a fost obiectul unei tranzactii esuate in ultima clipa, e clar ca discutia nu poate fi plictisitoare. Despre toate aceste subiecte, dar si despre greselile facute de bancheri ori despre procese, clauze abuzive sau cum vede un sef de banca din Romania scandalul Panama Papers, cititi discutia de mai jos, cu dl. Catalin Parvu, CEO-ul Piraeus Bank Romania.

VIDEO Inundatii in mai multe localitati din Dambovita. Strazile din Moreni s-au transformat in lacuri, iar in Ocnita, apa a navalit in gospodarii

Apele si-au iesit din matca in mai multe localitati din Dambovita. in Ocnita si Pucheni, mai multe gospodarii au fost inundate, iar in Pucioasa pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din mai multe beciuri si chiar din curtea unei scoli.

Candidatul PSD la Sectorul 6, incurcat in Panama: Gabriel Mutu neaga ca ar fi facut tranzactii cu mai multe companii off-shore (VIDEO)

Scandalul Panama Papers continua sa faca valuri si in Romania. Acuzat ca a realizat tranzactii cu firme de tip offshore din Panama si Seychelles, candidatul PSD la primaria Sectorului 6 al Capitalei,.

Scandalul Panama Papers. Premierul britanic recunoaste ca ar fi putut gestiona mai bine situatia

Premierul britanic, David Cameron, a recunoscut sambata ca ar fi putut gestiona mai bine cazul Panama Papers, la doua zile dupa ce a marturisit ca a detinut actiuni la firma offshore a tatalui sau, care a murit in anul 2010, relateaza AFP, preluata de La Derniere Heure.

Lelia Munteanu, despre scandalul Panama Papers: Rusia amanta inselata care doreste o lume mai buna?

Jurnalista Lelia Munteanu prezinta, intr-un text publicat pe Gandul. info, perspectiva analistului economic Clifford G. Grady cu privire la scandalul Panama Papers. intr-un editorial, analistul.

Panama Papers: Premierul David Cameron isi asuma vina pentru felul in care a gestionat dezvaluirile privind investitiile off-shore facute de familia sa

Premierul britanic David Cameron a declarat sambata ca ar fi putut sa gestioneze mai bine scandalul privind operatiunile fiscale ale familiei sale, iesite la iveala odata cu afacerea Panama Papers, recunoscand ca nu a fost o saptamana buna, transmite The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )