Libnet.ro
UNICEF

01:05

Panama Papers: Premierul David Cameron isi asuma vina pentru felul in care a gestionat dezvaluirile privind investitiile off-shore facute de familia sa

Hotnews Hotnews,
 Panama Papers: Premierul David Cameron isi asuma vina pentru felul in care a gestionat dezvaluirile privind investitiile off-shore facute de familia sa

Premierul britanic David Cameron a declarat sambata ca ar fi putut sa gestioneze mai bine scandalul privind operatiunile fiscale ale familiei sale, iesite la iveala odata cu afacerea Panama Papers, recunoscand ca nu a fost o saptamana buna, transmite The Guardian. continuă pe Hotnews

Panama Papers. Premierul David Cameron recunoaste ca a avut actiuni la firma offshore a tatalui sau

Premierul britanic David Cameron a recunoscut joi ca a detinut o cota de actiuni profitabile in fondul de investitii offshore al tatalui sau, desi initial a negat ca ar fi avut active.

Premierul David Cameron le cere tinerilor britanici sa voteze impotriva unui Brexit

Premierul David Cameron le va cere joi tinerilor britanici sa se prezinte la vot pe 23 iunie la referendumul privind apartenenta Marii Britanii la UE, avertizand ca ei vor fi cei mai afectati in eventualitatea iesirii tarii din blocul comunitar, relateaza Reuters.

Scandalul Panama Papers. Premierul britanic recunoaste ca ar fi putut gestiona mai bine situatia

Premierul britanic, David Cameron, a recunoscut sambata ca ar fi putut gestiona mai bine cazul Panama Papers, la doua zile dupa ce a marturisit ca a detinut actiuni la firma offshore a tatalui sau, care a murit in anul 2010, relateaza AFP, preluata de La Derniere Heure.

PANAMA PAPERS. Scandal imens in Marea Britanie. Se cere demisia premierului David Cameron

Premierul britanic a recunoscut ca el si sotia lui au detinut actiuni intr-o companie offshore controversata, detinuta de tatal lui, scriu stirileprotv. ro. Cameron a declarat intr-un.

SONDAJ. Cota de popularitate a lui David Cameron, la cel mai scazut nivel, dupa DEZVALUIRILE din Panama Papers

Dupa dezvaluirile de duminica din Panama Papers, cota de popularitate a premierului britanic David Cameron a cazut drastic. Potrivit AFP, admiratia pentru premierul britaniz se afla la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani, dupa dezvaluirile privind fondul offshore condus de tatal sau, in Bahamas, potrivit unui sondaj YouGov .

Premierul britanic recunoaste implicarea in afacerile offishore, dezvaluite in dosarul Panama Papers

Premierul britanic David Cameron a recunoscut joi ca a detinut o cota de actiuni profitabile in fondul de investitii offshore al tatalui sau, desi initial a negat ca ar fi avut active in paradisurile fiscale dupa ce dezvaluirile din Panama Papers au indicat existenta respectivului fond, relateaza publicatia The Independent, citata de Agerpres.

Scandalul Panama Papers. Britanicii ies in strada pentru a cere demisia premierului David Cameron

Mii de britanici au anuntat ca vor protesta sambata, incepand cu ora 13, in fata cladirii executivului din Londra, pentru a cere demisia premierului David Cameron, care a recunoscut la cinci zile dupa izbucnirea scandalului Panama Papers ca ar fi detinut actiuni la fondul de investitii offshore al tatalui sau, insa le-a vandut cu doar trei luni inainte de a urca in fruntea statului, transmite The Independent.

Proteste in centrul Londrei. Mii de oameni cer demisia premierului David Cameron

Mii de oameni au marsaluit, sambata, pe strada Downing, pentru a protesta impotriva premierului David Cameron, dupa ce acesta a recunoscut ca a avut legaturi cu firmele mentionate.

David Cameron sustine ca nu doreste beneficii de pe urma unor societati off-shore, iar averea familiei nu are nicio legatura cu respectivele societati

David Cameron, actualul premier britanic, a declarat ca nu doreste beneficii de pe urma unor societati off-shore, in contextul in care apare numele tatalui sau in scandalul Panama Papers, acesta.

David Cameron sustine ca nu detine active sau fonduri offshore

Premierul britanic David Cameron a declarat ieri ca nu detine active sau fonduri offshore, dupa ce numele tatalui sau decedat in 2010 a fost descoperit pe lista de clienti, ajunsa in presa, care au folosit sau folosesc o firma de avocatura in paradisul fiscal din Panama, relateaza Reuters, citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )