Libnet.ro
UNICEF

05:00

PANAMA PAPERS. Scandal imens in Marea Britanie. Se cere demisia premierului David Cameron

Antena3 Antena3,
PANAMA PAPERS. Scandal imens in Marea Britanie. Se cere demisia premierului David Cameron

Premierul britanic a recunoscut ca el si sotia lui au detinut actiuni intr-o companie offshore controversata, detinuta de tatal lui, scriu stirileprotv. ro. Cameron a declarat intr-un. continuă pe Antena3

Islandezii cer in strada demisia tuturor ministrilor si organizarea de alegeri anticipate, dupa izbucnirea scandalului Panama Papers (VIDEO)

Islandezii continua protestele la adresa Guvernului dupa izbucnirea scandalului Panama Papers. Sute de oameni au cerut demisia tuturor ministrilor si alegeri anticipate, informeaza B1 TV. Multimea furioasa a.

Vasilescu, BNR: Scandalul Panama Papers nu are cum afecta bancile romanesti. BNR nu va efectua controale in banci in urma acestui scandal

BNR nu va efectua controale in banci ca urmare a scandalului Panama Papers, scandal care nu are cum sa afecteze institutiile de credit din Romania a sustinut miercuri pentru HotNews. ro Adrian Vasilescu, consilierul de strategie al Bancii Nationale. Vasilescu a explicat ca, data fiind libertatea de miscare a capitalurilor, este legal sa deschizi cont la orice banca din orice colt al lumii.

HARTA INTERACTIVA Care sunt tarile de pe glob cele mai implicate in dezvaluirile Panama Papers

Panama Papers, cea mai mare scurgere de documente fiscale din istorie, a adus in ultima saptamana in vizorului publicului larg companiile si actionarii din intreaga lume care si-au ascuns averile prin off-shore-uri in Panama, cu ajutorul firmei Mossack Fonseca. Panama, Elvetia, Hong Kong, Emiratele Arabe Unite, Luxemburg sau Marea Britanie - sunt tarile de pe glob cele mai implicate in scandal, cu cele mai multe companii aflate in legatura cu dezvaluirile Panama Papers. Vezi harta completa in articol.

Scandalul Panama Papers a ajuns in Marea Britanie. Cameron, somat sa dea explicatii

Premierul britanic David Cameron a fost somat, marti, sa dea explicatii pe marginea averii familiale, dupa ce numele tatalui sau, Ian Cameron, a aparut pe lista persoanelor vizate de ancheta jurnalistica Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala.

Panama Papers: De ce lipsesc de pe lista neagra magnatii americani si bancile din SUA. Ce spun jurnalistii care s-au ocupat de ancheta

Din Rusia in China, Marea Britanie si Islanda, de la presedinti la premieri sau sportivi, nimeni nu pare sa fi scapat de dezvaluirile jurnalistilor cu privire la firmele offshore create de compania Mossack.

SCANDAL. Presedintele Argentinei, anchetat de Parchet, dupa dezvaluiri Panama Papers

Presedintele argentinian, Mauricio Macri, este anchetat de Parchet, incepand de joi, dupa ce numele sau a aparut in registrele societatii offshore, in scandalul Panama Papers.

Panama Papers: numele actorului Jackie Chan si cel al cineastului spaniol Pedro Almodovar, evocate in scandal

Numele actorului chinez Jackie Chan, cel al cineastului spaniol Pedro Almodovar si cel al regizorului italiano- belgian Franco Dragone sunt evocate in Panama Papers, uriasul scandal de evaziune fiscala, ce a fost dezvaluit, duminica, in presa internationala, informeaza lefigaro. fr, citat de News. ro.

Prima victima a scandalului Panama Papers. Premierul Islandei, acuzat de conflict de interese, a decis sa-si prezinte demisia

Premierul Islandei Sigmundur David Gunnlaugsson, acuzat de conflict de interese in urma dezvaluirilor Panama Papers, a anuntat marti ca va demisiona, dupa ce presedintele Olafur Ragnar Grimsson a refuzat sa dea curs propunerii sale de dizolvare a Parlamentului.

Prima victima a scandalului Panama Papers. Premierul Islandei, acuzat de conflict de interese, a demisionat

Premierul Islandei Sigmundur David Gunnlaugsson, acuzat de conflict de interese in urma dezvaluirilor Panama Papers, si-a prezentat demisia marti, dupa ce presedintele Olafur Ragnar Grimsson a refuzat sa dea curs propunerii sale de dizolvare a Parlamentului.

Scandalul Panama Papers: Islandezii cer in strada demisia premierului VIDEO

Mii de islandezi au manifestat luni impotriva premierului islandez, Sigmundur David Gunnlaugsson, implicat in scandalul Panama Papers, dupa ce investigatia jurnalistica a aratat ca acesta a facut investitii dubioase in paradisuri fiscale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2472 seconds )