Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dezvaluiri despre audierea parintilor Alexandrei Macesanu. Cumpanasu, unchiul fetei: Nu se pune problema sa ceara bani statului. Nu exista valoare pentrucopilul lor

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri despre audierea parintilor Alexandrei Macesanu. Cumpanasu, unchiul fetei: Nu se pune problema sa ceara bani statului. Nu exista valoare pentrucopilul lor

ParintiiAlexandrei Macesanu au fost audiati, joi, la Politia Caracal. Oamenii legii vor sa refaca intregul traseu al Alexandrei din ziua in care a fost rapita. Alexandru Cumpanasu, unchiul. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Politicienii au informatii despre retele. Multa mizerie va iesi la iveala!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a depus la Parchetul General o solicitare pentruaudierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope din judet. Am suficiente.

Adevarul trebuie sa iasa la iveala! Cumpanasu, unchiul Alexandrei, cere audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope din judet

Adevarul trebuie sa iasa la iveala! Cumpanasu, unchiul Alexandrei, cere audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope din judet. 112vreausatraiesc. Dragi romani, astazi la ora.

Cazul Caracal. Unchiul Alexandrei Macesanu reproseaza autoritatilor ca nu pot accesa telefonul fetei pentru a-i stabili traseul

Unchiul Alexandrei Macesanu reproseaza ca autoritatile spun ca nu pot accesa telefonul fetei, pentru a-i putea stabili traseul, ca e ignorata pista existentei unui complice desi parintii ar mai fi primit un telefon suspect cand Gheoghe Dinca era deja retinut. Mai mult, parintii Alexandrei au fost chemati la Politie fara a li se spune motivul.

Cine raspunde pe numarul de pe care a fost sunata mama Alexandrei Macesanu. Politia a luat masuri

Ancheta in cazul Caracal este pe departe de a se fi terminat. Noi amanunte ies la iveala, iar pistele pare ca nu se mai sfarsesc. Printre ultimele dezvaluiri despre caz s-a numarat si gasirea cartelei ultimei victime a lui Gheorghe Dinca, Alexandra Macesanu. Anchetatorii au descoperit, de asemenea, trei telefoane la casa criminalului. Tot legat .

Ultima noapte din viata Alexandrei Macesanu. Ce i-a facut Gheorghe Dinca

Ultima noapte de chin pentru Alexandra Macesanu, intaia noapte de groaza pentru Romania si viitorul ei. Cazul din Caracal a readus in lumina neregulile cu care se confrunta tara noastra, a lasat parinti secati de lacrimi si a adus in inimile cetatenilor romani furie si revolta. Ultima noapte din viata Alexandrei Macesanu Potrivit probelor luate .

Aceasta este ultima poza a Alexandrei Macesanu impreuna cu familia sa - FOTO

Ultima poza a Alexandrei Macesanu, care a aparut pe retelele de socializare, este postata de Tudorita Macesanu, pe 22 iulie. Imagina este postata in data de 22 iulie, unde victima criminalului din Caracal.

STS nu a luat nicio masura dupa cazul Caracal: Operatorii 112 care i-au raspuns Alexandrei Macesanu inca lucreaza in cadrul institutiei

Antena 3 a trimis o solicitare catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale pentru a afla ce s-a intamplat cu operatorii 112 care au raspuns la aperlurile Alexandrei Macesanu. Numele celor doi operatori.

CAZUL CARACAL Parintii Alexandrei Macesanu, audiati: Refac traseul pe care adolescenta a mers in ziua fatidica

Parintii Alexandrei Macesanu sunt audiati, joi, la Politia Caracal. Potrivit unor surse B1 TV, se va reface traseul fetei in ziua in care a fost rapita si sechestratad e Gheorghe Dinca.

Noi dezvaluiri despre interventia ratata a autoritatilor in cazul crimelor de la Caracal. Politistii au descins prima data in apartamentul lui Dinca in care nu mai locuia de zece ani

Noi dezvaluiri despre interventia ratata a autoritatilor in cazul crimelor de la Caracal. in ziua in care trupele speciale au ajuns acasa la Gheorghe Dinca, mascatii au descins si intr-un.

Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri din ancheta: Parintii Alexandrei au primit un telefon misterios dupa ce Dinca a fost retinut. Este strigator la cer!

Unchiul Alexandrei face noi dezvaluiridespre dimineata in care politistii si procurorii au intrat in casa ororilor si au descoperit primele indicii despre ceea ce s-a intamplat acolo. La numai o ora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )