Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dezvaluri incredibile. Contractele Hexi Pharma cu spitalele se faceau cu stiinta politicienilor. O parte din bani ajungea la partide

România Liberă România Liberă,
Dezvaluri incredibile. Contractele Hexi Pharma cu spitalele se faceau cu stiinta politicienilor. O parte din bani ajungea la partide

Dupa ce Parchetul General a facut public prejudiciul rezultat in urma contractelor Hexi Pharma cu 152 de spitale, suma ce depaseste 50 de milioane de lei, noi informatii ies la iveala privind aceste tranzactii care vizeaza dezinfectantii diluati. continuă pe România Liberă

UPDATE. Dezvaluri incredibile. Contractele Hexi Pharma cu spitalele se faceau cu stiinta politicienilor. Reactia directorului

Dupa ce Parchetul General a facut public prejudiciul rezultat in urma contractelor Hexi Pharma cu 152 de spitale, suma ce depaseste 50 de milioane de lei, noi informatii ies la iveala privind aceste tranzactii care vizeaza dezinfectantii diluati.

Noi perchezitii la sediul Hexi Pharma. Politistii cauta documente ce vizeaza tranzactii cu spitalele

Politistii au mers din nou, joi, la sediul Hexi Pharma pentru a ridica mai multe documente ce vizeaza contractele companiei cu spitalele vizate in afacere, transmit surse judiciare.

Ministerul Sanatatii a publicat toate contractele de achizitii de biocide raportate in 2015. Cate au fost obtinute de Hexi Pharma

Ministerul Sanatatii a publicat, joi, toate contractele de achizitii de biocide raportate in Sistemul Public de Achizitii in anul 2015. Din cele peste 1. 300 de contracte, 607 au fost obtinute de Hexi Pharma, cele mai multe prin cumparare directa, arata o analiza comparativa publicata de minister.

Noi dezvaluiri in cazul Hexi Pharma: in calculatorul lui Dan Condrea se afla un registru al spagilor cu nume si sume si o lista cu spitalele care luau dezinfectanti

Un om din interiorul Hexi Pharma a declarat ca in calculatorul lui Dan Condrea se afla un registru al spagilor cu nume si sume, o lista cu spitalele care luau dezinfectanti diluati de la Hexi Pharma, iar ar.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri incredibile despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SRI: Am probe ca era filat!

Fosta sotie a lui Dan Condrea a venit joi dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar.

Noi dezvaluiri in cazul Hexi Pharma: Managerii de spital iau 30% din contracte si o parte din bani ii dau partidelor (VIDEO)

Noi dezvaluiri incredibile facute in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai importanti medici microbiologi din Romania a dezvaluit pentru jurnalistii de la Gazeta Sporturilor circuitul spagii in.

Reactia directorului Hexi Pharma, in urma dezvaluirilor privind spagile de la spitale

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele Hexi Pharma directorilor de spitale pentru facilitarea de contracte cu dezinfectanti. Reactia vine in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi (VIDEO)

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele companiei

ACTUALIZARE 17:22 Flori Dinu: in momentul in care incepi sa prinzi putere, devii periculos pentru unele interese Scandalul Hexi Pharma a aparut in momentul cand firma se pregatea de extinderea vanzarilor in strainatate, drept pentru care probabil ca Hexi prindea prea multa putere si ar fi devenit periculoasa pentru multe interese, a afirmat astazi directorul general al firmei Hexi Pharma, Flori Dinu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )