Libnet.ro
UNICEF

13:00

DGAF a aplicat sanctiuni de 1,287 milioane lei la Dragonul Rosu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DGAF a aplicat sanctiuni de 1,287 milioane lei la Dragonul Rosu

Directia Generala Antifrauda Fiscala a initiat astazi o noua actiune de control, in incinta centrului comercial Dragonul Rosu 3, in urma careia au verificate 116 locatii si s-au aplicat 147 de sanctiuni, in valoare totala de 1,287 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Inspectorii Antifrauda au descins la complexul comercial Dragonul Rosu: 147 de sanctiuni in valoare de 1,28 milioane de lei si 57 de standuri sigilate

Inspectorii Directiei Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) au efectuat astazi controale in incinta complexului comercial Dragonul Rosu 3, iar in urma verificarii a 116 locatii, s-au aplicat 147 de sanctiuni in valoare totala de 1,287 milioane de lei, se arata intr-un comunicat al ANAF.

S-a aprobat bugetul Primariei Capitalei pe 2015. Pasajul de la Ciurel primeste 80 milioane lei, pasajul subteran de la Piata Presei - 45 milioane lei, iar largirea str. Fabrica de Glucoza - 55 milioane lei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat luni bugetul Primariei Municipiului Bucuresti pe anul 2015. Astfel, Capitala are in acest an de cheltuit 4,2 miliarde lei. Printre proiectele de investitii care primesc finantare se numara: drumul expres spre Autostrada A1 si Pasajul de la Ciurel - 80 milioane lei, Pasajul subteran de la Piata Presei Libere - 45 milioane lei, largirea Sos. Prelungirea Ghencea - 70 milioane lei si largirea str. Fabrica de Glucoza - 55 milioane lei. Pentru pasajul pietonal de la Piata Romana s-au alocat 100 milioane lei, bani dintr-un credit finantat de Banca Mondiala. Intrucat consilierii generali nu doresc realizarea acestui proiect, primarul Sorin Oprescu spune ca banii vor fi redirectionati catre alte proiecte.

Cum motiveaza judecatorii condamnarea unui afacerist vasluian la 8 ani de inchisoare dupa ce a incasat ilegal o polita de asigurare de 1,1 milioane lei

Controversatul afacerist vasluian Catalin Ursu, condamnat opt ani de inchisoare, este considerat de judecatori creierul unui plan infractional care a stat la baza incasarii unei polite de asigzrare record, de peste 1,1 milioane lei.

Mai multe biserici din Bucuresti si Catedrala Mantuirii Neamului primesc in 2015 circa 9 milioane lei din bugetul Primariei Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat din bugetul pe anul 2015 circa 9 milioane lei pentru biserici. Din aceasta suma circa 430. 000 lei vor fi alocati pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Groupama Asigurari a incheiat primul an profitabil pe piata din Romania: 13,5 milioane lei

Groupama Asigurari a anuntat, azi, ca anul trecut a fost primul an profitabil pe piata locala un profit de 13,5 milioane lei), in timp ce veniturile totale din primele brute subscrise au scazut cu 0,98%, in conditiile in care asiguratorul si-a redus voluntar expunerea pe RCA si pe segmentul de riscuri financiare, arata un comunicat emis azi de companie.

Groupama Asigurari a incheiat primul an profitabil pe piata din Romania: 13,5 milioane lei in 2014

Groupama Asigurari a anuntat marti ca anul trecut a fost primul an profitabil pe piata locala - un profit de 13,5 milioane lei, in timp ce veniturile totale din primele brute subscrise au scazut cu 0,98%, in conditiile in care asiguratorul si-a redus voluntar expunerea pe RCA si pe segmentul de riscuri financiare.

Lichiditate de aproximativ 10 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 10 milioane lei 2,35 milioane euro).

BCR Banca pentru Locuinte a acordat credite de peste 152 milioane lei

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL), participant pe piata de economisire-creditare pentru domeniul locativ, a acordat in anul 2014 credite de peste 152 milioane lei, cu 33% mai mult decat in anul anterior.

Gedeon Richter Romania vrea sa-si majoreze capitalul social cu 10 milioane lei

Producatorul farmaceutic Gedeon Richter Romania vrea sa-si majoreze capitalul social cu 10 milioane lei circa 2,3 milioane euro), prin aport in numerar prin emisiunea de noi actiuni, potrivit unui anunt al companiei.

MFE semneaza in aceasta luna contracte de aproape 600 milioane lei

Ministerul Fondurilor Europene MFE) va semna, in aprilie, mai multe contracte finantate prin Programul Operational Cresterea Competitivitatii Economice POSCCE), in valoare totala de aproximativ 587 milioane lei, cu beneficiari publici si privati, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )