Libnet.ro
UNICEF

01:05

DGAF a dat amenzi de peste 1,3 milioane lei si a inchis 43 firme in piata Obor din capitala pentru neemiterea bonului fiscal

B1 B1,
DGAF a dat amenzi de peste 1,3 milioane lei si a inchis 43 firme in piata Obor din capitala pentru neemiterea bonului fiscal

Inspectorii Directiei Generala Antifrauda Fiscala DGAF) au dispus amenzi de peste 1,3 milioane de lei si au inchis 43 de firme in complexul Obor din Capitala, pentru incalcarea obligativitatii emiterii. continuă pe B1

Prejudicii de peste 1,6 milioane euro in comertul cu produse accizabile

Ieri, inspectorii antifrauda fiscala au finalizat actiuni de control realizate la nivel national, prin care au identificat prejudicii totale de 7,3 milioane lei in domeniul producerii si comercializarii produselor accizabile si au intocmit sesizari penale in acest sens, potrivit unui comunicat remis redactiei.

APIA a efectuat catre agricultori plati de peste 62 milioane lei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat catre agricultori, in data de 23 mai, plati de peste 62 milioane lei, informeaza un comunicat al institutiei remis astazi redactiei.

Lichiditate de aproximativ 30 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 30 milioane lei 6,8 milioane euro).

Lichiditate de aproape 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproape 9 milioane lei 2 milioane euro).

Certificate de trezorerie pe un an in valoare de 800 milioane lei, de la Ministerul Finantelor Publice

Ministerul Finantelor Publice au emis certificate de trezorerie pe un an in valoare de 800 milioane lei, intr-o licitatie la care costurile de finantare au continuat sa scada, randamentul mediu obtinut fiind de 2,49% pe an, fata de 2,94% pe an la precedenta operatiune pentru titluri cu maturitate similara .

Alegeri. Peste 1,8 milioane de tineri nascuti dupa 1990, asteptati la urne

Peste 1,8 milioane de tineri care s-au nascut dupa 1990, dar si 3. 556 de cetateni care au implinit varsta de 100 de ani, cei mai multi dintre votanti fiind femei si regasindu-se in mediul urban, sunt asteptati duminica la urne.

Alegeri europarlamentare. Peste 1,78 milioane de bucuresteni, asteptati la vot

Peste 1,78 milioane de bucuresteni sunt asteptati, duminica, sa voteze la alegerile europarlamentare. Votarea a inceput la ora 7. 00 si se va incheia la ora 21. Bucurestenii voteaza duminica, la alegerile.

Proiectul de reabilitare si extindere a retelei de apa si canalizare continua. 24 de milioane de lei pentru lucrari in patru localitati

Luni s-a semnat in Baia Mare un nou contract de lucrari ce prevede extinderi si reabilitari ale infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Maramures. Contractul a fost semnat intre S. si castigatorul contractului de achizitie publica si face parte dintre-un proiect amplu ce va aduce lucrari de peste 120 de milioane de euro, in Maramures.

Pierderile Omniasig VIG au insumat 626,5 milioane lei in ultimii trei ani

Omniasig Vienna Insurance Group a incheiat anul trecut cu pierderi de 217,04 milioane de lei, in scadere cu 4,9% fata de 2012, iar afacerile au coborat cu 14,2%, la 881,1 milioane de lei, potrivit datelor asiguratorului, citate de Mediafax.

MFP a atras 820 milioane lei printr-o licitatie de certificate de trezorerie cu discont

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 820 de milioane de lei de la noua banci, printr-o licitatie cu certificate de trezorerie cu discont, informeaza un comunicat al Bancii Nationale a Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )