Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dialog pentru gasirea celor mai bune masuri de absorbtie a fondurilor europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dialog pentru gasirea celor mai bune masuri de absorbtie a fondurilor europene

Ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, a avut astazi o intalnire cu reprezentantii Coalitiei Nationale pentru Absorbtia Fondurilor Structurale CNAFS). Dialogul a avut loc pe fondul interesului comun privind identificarea celor mai bune masuri pentru absorbtia fondurilor europene, arata un comunicat al ministerului. continuă pe Ziarul Bursa

Doua poezii romanesti, incluse in topul celor mai frumoase poeme de dragoste la nivel global

Recunoastere la nivel international pentru doua poezii romanesti. Acestea au fost incluse in top 50 ale celor mai frumoase poeme de dragoste la nivel global, din ultimii 50 de ani, relateaza The Guardian. Este.

Ponta si Iohannis, in topul celor mai sexy lideri din lume

Victor Ponta l-a invins pe Klaus Iohannis. Nu, nu este vorba de vreun sondaj politic, ci despre un top al celor mai sexy sefi de stat. Premierul este mai sus cu 30 de locuri decat presedintele, dar.

Topul Forbes al celor mai bine platite actrite de la Hollywood

Revista Forbes a prezentat topul anual al celor mai bine platite actrite de la Hollywood, clasamentul fiind realizat in functie de veniturile obtinute in perioada iunie 2014 - iunie 2015.

Topul celor mai puternice tari ale lumii. Pe ce loc se situeaza Romania

Romania se afla pe locul 49 in topul celor mai puternice tari din lume, potrivit unui studiu facut de analistii spanioli. Cele 80 de tari incluse in clasament au fost analizate in functie de anumite criterii.

Ce nu trebuie sa ratezi daca vizitezi India. Ghidul inedit facut de o clujeanca: locul secret de unde sa iti iei cele mai bune dulciuri

O tara atat de colorata si controversata ca India fie iti place, fie nu. Nu exista cale de mijloc. Asta crede clujeanca Mihaela Gligor, care a scris mai multe carti inedite despre Mircea Eliade, si care s-a intalnit cu India de mai multe ori. impreuna cu ea am intocmit un mic ghid al acelor locuri mai putin cunoscute, care insa sunt o experienta interesanta pentru orice turist. Alaturi si cateva recomandari culinare.

Nikolai Beckers, Telekom: Preturile mici si competitia pentru retele mai bune vor duce la consolidari in piata

Preturile mici practicate de operatori, poate cele mai mici la nivel european, dar mai ales competitia in privinta constructiei de retele vor duce la consolidari pe piata locala de telecomunicatii, a declarat pentru Wall-Street. ro, Nikolai Beckers,.

Medicii strang semnaturi pentru a demara protestele din septembrie. Cadrele medicale cer dublarea salariilor si conditii mai bune de munca

In ciuda promisiunilor facute de reprezentantii Guvernului, care au anuntat ca le vor majora salariile cu 25% de la inceputul lunii octombrie, medicii nu vor sa renunte la proteste. Strang semnaturi pentru organizarea unui protest in fata la Ministerul Sanatatii, care ar putea avea loc pe 1 septembrie.

Topul celor mai mari companii din Nord-Vestul Romaniei

Mol Romania, Silcotub si Eaton Electro Productie sunt cele mai mari companii din zona nord-vest a Romaniei, in functie de cifra de afaceri raportata pe 2014, conform datelor oferite de platforma RisCo.

O batrana din Pitesti si-a luat viata pentru ca nu mai suporta saracia in care traia

O femeie de 60 de ani din Pitesti s-ar fi sinucis pentru ca nu mai suporta saracia in care traia impreuna cu fiul sau. Aceasta ar fi incercat sa obtina un ajutor social, dar nu i-a fost aprobata.

REVISTA BLOGURILOR. Care sunt criteriile pentru alegerea celei mai importante persoane din mediul online romanesc

De pe bloguri, vineri, aflam care sunt criteriile de alegere ale celei mai importante persoane din mediul online romanesc, dar si ce diferente exista intre infrastructura rutiera romaneasca si cea americana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )